Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hazalcım benim arkadasımda hamile yeni.ondada lekelenme oldu korktu dr a gitti telaş etme önmeli bişi diil demiş onada ama kendini zorlama demiş
canim arkadasinda nekardar olmus lekelenme hatirliyomusun bende bi gecen hafta oldu oda ustune gormusum simdi dun aksam olunca ve halada wc ye gidince devam ediyor bu lekelenme ama gecenki gibi peceteye oluyor acaba sebeb ne olabilir.

canim arkadasinda nekardar olmus lekelenme hatirliyomusun bende bi gecen hafta oldu oda ustune gormusum simdi dun aksam olunca ve halada wc ye gidince devam ediyor bu lekelenme ama gecenki gibi peceteye oluyor acaba sebeb ne olabilir.
bayağı olmuşki korkmuş oda dra gitmiş. normaldir böle demiş yat dinlen zorlama kendini demiş

hazalcım regl olcakmış gibi ağrın falan varmı kasıklarında belinde benimde eğer leke kahverengi yada açık pembeyse bu yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal

hazalcım regl olcakmış gibi ağrın falan varmı kasıklarında belinde benimde eğer leke kahverengi yada açık pembeyse bu yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal
yok canim oyle agri falan sadece ayaklarim cok usuyor bide dun aksam lekelenmeden supelendigim icin atseimi olctum 36 2 cikti buda benim regl derecem ama yenice yine test yaptim idrar testi hala pozitif evde yapilmis 5 tane test var ve hepside pozitif oyle dusuk falan olsa yine pozitif cikarmiydi kizlar .

Canım benim 3 hafta 4 günlükken değerim 51 çıktı.Sen 4.haftayı işliyorsun ki yerleşme de bu aralar olur herhalde tam hatırlamıyorum çünkü

Eğer değerin düşük olsa testler pozitif çıkmaz hayatım benim bile değerim 51 olmasına rağmen sabah yaptığım test silik çıktı ben adet tarihimin gelmemesine bağlıyorum.Sen ki net çıktı diyorsun zaten senin değerin geçen hafta 23 dü şimdilerde çok katlamış olması lazım.biliyorsun hergün 1 kat katlıyor.