Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sakın kendini üzme bu ay olmassa bidahaki ay olur şimdiden kendini şartlama hele bi yarın olsun bakalım.

13 aylık evliyim. Artık bebek istiyoruz. Geçen hafta bunu için dr. gittim. herhangi bir teste falan gerek yok dedi doktor. Sadece folik asit kullanmaya başlamamı söyledi. Bakalım inşaallah çok bekletmez bebeğimiz bizi. Allah isteyen herkese nasip etsin. amin.......

kızlar cıkıom ben görüşürüz yarın dila seni sabırsızlıkla beklıorum hazal sende okadar üzme kendini bebek sıkı sıkı tutunmaya calısıo sende neler dion

iyi günler arkadaşlar,
adetim geçiktiği zaman ilişkiye girdiğimde hemen adet oluyorum.bunu sorduğumda rahmin aşağıda olduğu sorun olduğu söylendi.şimdi biraz daha dikkatliyiz.hamilelikte zaten ilk 3 ay ve son 3 ay ilişkiye girilmesi doğru değil.
eşimin işi gereği bazen eve 1kaç ay uğramadığı oluyor.çabala dur.
1'de çocuğun olması büyük 1 mucize.kadın ayda 1 defa yumurtluyor ve bu 24 saat sürüyor.ama sperm rahimde 72 saate kadar durabiliyor.

ah o sperm yokmu o sperm

Ben geldim tekrar.. gecmis sayfalari okuyamadim simdi geri donersem baya zaman kaybedecegim is yerinde oldugum icin.. Ne var ne yok? bir gelisme var mi? Dila canim sen burdamiydin hep?

Ben geldim tekrar.. gecmis sayfalari okuyamadim simdi geri donersem baya zaman kaybedecegim is yerinde oldugum icin.. Ne var ne yok? bir gelisme var mi? Dila canim sen burdamiydin hep?
Yazgülü ben hep burdaydım işim bilgisayar başında ama evde çalıştığım için sorun olmuyor.önemli bir haber bir hazaldan var b-hcg yaptırmış ama sonucu yarın alacakmış.ancak lekelenmeleri varmış endişeli tabii