hazalcım nooldu nasıl lekelenmeler ne zaman başladı ve miktarı ne sancı falan hissediyo musun..bi de düşük endişen vardır diye söylüyorum düşük olduğu zaman epey bi sancıyla beraber bayağı kırmızı ve bol kanama olur o kadar edişelenme şimdilik bence tatlım içini ferah tut
diğer arkadaşlarıma da selamlar dilacım sen nasılsın beklemek sıkıyo di mi insanı ama 6 yıl bebek için bekledin birgün daha sabret hatta birgün bile kalmadı canım🙂 tutundu o inşallah🙂
inşallah canımyarın öğrenicez bakalım ama hazalın dediği gibi evimiz inanılmaz sıcak yazlıklarla dolaşılabilecek kadar ama benim ayaklarım sanki buz kalıbında o kadar üşüyor ki belki ondan da kasıklarımda ağrı vardır diye düşünüyorum.
Yazgülü ben hep burdaydım işim bilgisayar başında ama evde çalıştığım için sorun olmuyor.önemli bir haber bir hazaldan var b-hcg yaptırmış ama sonucu yarın alacakmış.ancak lekelenmeleri varmış endişeli tabii
Ay canim uzuldum simdi insallah ikinizdende guzel haber aliriz yarin.. Bol bol dinlenin canlarim benim.. Endiselenmemek mumkun olmasa gerek ya.. Yerlesme kanamasi olabiliyormus insallah oyledir hazalda..
hazalcım nooldu nasıl lekelenmeler ne zaman başladı ve miktarı ne sancı falan hissediyo musun..bi de düşük endişen vardır diye söylüyorum düşük olduğu zaman epey bi sancıyla beraber bayağı kırmızı ve bol kanama olur o kadar edişelenme şimdilik bence tatlım içini ferah tut
ay canim iyiki geldin sen tecrubelisin bu konularda canim bende gecenki gibi sadece peceteyen silince acik pembe bi lekelenme oluyor beraberinde sanci agri siziz yok canim sadace birazda usuyorum okadar insallah kotu bisey deyildir canim ya.
diğer arkadaşlarıma da selamlar dilacım sen nasılsın beklemek sıkıyo di mi insanı ama 6 yıl bebek için bekledin birgün daha sabret hatta birgün bile kalmadı canım🙂 tutundu o inşallah🙂
Valla 6 yıl beklerken bu kadar sıkılmamıştım.bu kadar yaklaşıp sonra kaybedersem kendimi bir daha zor toplarım yani ruh sağlığım için de çok önemli bir hal almaya başladı.bakalım yaklaşık 20 saat kadar sonra netleşir herhalde.
Ay canim uzuldum simdi insallah ikinizdende guzel haber aliriz yarin.. Bol bol dinlenin canlarim benim.. Endiselenmemek mumkun olmasa gerek ya.. Yerlesme kanamasi olabiliyormus insallah oyledir hazalda..
insallah canim insallah cok korkuyorum insallah yarin guzel bi haber alirizda bi oh cekerim ilk oglumda boyle bisey yasamamistim bundada boyle olunca cok korktum vallahi.