Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

HAZAL
canım ben düşükle ilgili bişi olduğunu sanmıyorum dediğim gibi düşük kanamaları daha çok yani çamaşırı elbiseyi falan batıracak kadar çok oluyor şimdilik endişelenme bebeğe de kendine de zarar verme çünkü stres biliyosun ki bir sürü olumsuz şeye sebep olabilir
DİLA
lütfen sen de biraz kendini toplamaya çalış tatlım gerekirse kalk şu bilgisayarın başından dışarı çık oyalan biraz bi arkadaşını falan ara bişiler yapın bilgisayarın başında çökerttin ruhunu tatlım ya.. şu konudan uzaklaşmaya çalış biraz kendi kendini bitirdin anlıyorum zor çok bekledin sonuna geldin ama böyle bebeğe de zarar kendine de yaaa..tam istediğin şey oluyo sen bu kadar kendini bırakıyosun ve strese sokuyosun kusura bakma ama ben biraz kızıyorum şimdi sana bu kadar kendini üzüyosun diye tatlım.. hadi üzme beni de azıcık toparlan hadi tatlım yarın iyi haberler alıcaz inşallah konuşuyo musun mercimeğinle bakiiim??

artık sinirlerim yıpranmaya başladı tam olarak ne olduğunu bir bilsem bir oh çekeceğim ama işi de bıraktım oturdum hem size yazıyorum hem ağlıyorum gerçekten sinirlerim bozuldu

Canlarim benim kiyamam ben size ya bak aglamayin lutfen bebislerinizide uzmeyin.. Onlar mutlu anneler istiyor.. Lutfen canlarim bakin bende aglarim simdi burda oturup sonrada deli diye eve gonderirler..

Ay yapsam mi acaba 😛iha: hem isten kurtulmus olurum 🙂

Saka maka hadi bakayim biraz konulari degistirelim..

hosbuldum canoooommm sen nasilsin dün ciktim öyle ne oldu aradinmi dr u ne dedi insallah ii bseyler demistir güzelim yawww

ayy insallah her ikisinden de diger bekleyen arkadaslarimizdan da ii haberler aliriz ve özellikle chatlak arkadasimizdan yani yeter diyorum on un beklediii

ah ni demek canim cok bsey gelmiyo zaten elimizden duadan baska allahim sesimizi duysun yeter

benim normalde yarın hastalanmam lazım ama bugün çok sancım var normal adet olacakmışım gibi ama sen benimde öyle olmuştu diyorsun dimi canım
evet canim benim adet dongum 2 ay 25 2 ay 26 gun ve bu ay 25 gunde olmam lazimdi ayin 8 de ve ayin 8 de ayni adet olucakmisim gibi sancim oldu bacaklarimda karnimda ve ogle sonu oldu regl olmadim bide cok duzenliydi reglim olmadi supelendim idrar testi yaptim ikinci cizgi belli belirsiz cikti ve o belirtiler devam ediyor ara ara dunde kusma ve bulanti oldu canim hic korkma senin degerinde yuksek hic endiselenme cunku bu belirtileri 3 ay boyunca regl zamani gelince oluyor canim vucut alisasiya kadar benim onceki gebelimdede olmustu.

Sen dr.unla görüştün mü canım arasaydın bir

Umarım canım umarım yarın güzel haber verebilirim.ama stresten mi bilmiyorum sanki adet olacakmışım gibi sancım var.

artık sinirlerim yıpranmaya başladı tam olarak ne olduğunu bir bilsem bir oh çekeceğim ama işi de bıraktım oturdum hem size yazıyorum hem ağlıyorum gerçekten sinirlerim bozuldu

KIZLARRRRRRRRRRRRR..............
kendinizee gelin yaa noluyo en güsel günlerinizi böle mahvetmeyin
olmayacak hiç bişii ikinizide dövücem yaww stresten olcak olan heyecandan bi susun bi düşünmeyin bebişinizden başka bişi bi rahat olun yaaaa
🙂 delilerrrrrrrr kendi hastalanmamı üzüntümü unuttum sizin derdinize düştümm a aaaa geliom ama yanınıza bakkkk

HAZAL
canım ben düşükle ilgili bişi olduğunu sanmıyorum dediğim gibi düşük kanamaları daha çok yani çamaşırı elbiseyi falan batıracak kadar çok oluyor şimdilik endişelenme bebeğe de kendine de zarar verme çünkü stres biliyosun ki bir sürü olumsuz şeye sebep olabilir
DİLA
lütfen sen de biraz kendini toplamaya çalış tatlım gerekirse kalk şu bilgisayarın başından dışarı çık oyalan biraz bi arkadaşını falan ara bişiler yapın bilgisayarın başında çökerttin ruhunu tatlım ya.. şu konudan uzaklaşmaya çalış biraz kendi kendini bitirdin anlıyorum zor çok bekledin sonuna geldin ama böyle bebeğe de zarar kendine de yaaa..tam istediğin şey oluyo sen bu kadar kendini bırakıyosun ve strese sokuyosun kusura bakma ama ben biraz kızıyorum şimdi sana bu kadar kendini üzüyosun diye tatlım.. hadi üzme beni de azıcık toparlan hadi tatlım yarın iyi haberler alıcaz inşallah konuşuyo musun mercimeğinle bakiiim??insallah canim benim insallah dedigin gibidir dun ara ara oluyor peceteye insallah devam etmez canim bebek kac haftalikken yerlesiyor bu ipitilasyon denen seymi yoksa bu baska bi yerlesmemi anlamadimki eger ipitilasyonsa gec deyilmi onu ben 10 gunlukken oldugunu biliyordum ya gecenki neydi

Yazgülü güldürdün valla beni
Sehnazcım doğru söylüyorsun sonuna geldim finish çizgisini gördüm koşmayı bıraktım haklısınız kızlar bilgisayarın başında çöktüm kaldım kafam o kadar karıştı ki soru bile yaamıyorum 1 aya kadar yetiştirmem gereken bir kitap var ben sabahtan beri 10 soru yazamadım.ben en iyisi çıkayım biraz dışarı

sadece implantasyondan olmaz ki kanama.. eksik biliniyor bu kanama durumu bütün hamileliği boyunca bunu yaşayanlar var.. hormonlardan kaynaklanan bi durum bu çok abartacak bişi değil ama çok miktarda ve sancılıysa tabii endişelenmek lazım ben bişi çıkıcağını sanmıyorum güzelim lütfen içini ferah tut seni de bebişini de yerim ben tamam mı🙂