Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sssssssssiiittt aglamayin bakim bak kizarim haaaaa

ah canomm hadi bakem bunun bide öbür ayi var chatlak cim insallah gelecek ay olcek sen umudunu kaybetmediin sürece bi sorun yok insallah demekki bu ay hakkinda hayirlisi degilmis öyle düsün

yazgülüm bi denem anam sen niye agliyon bak ne güzel en azindan bi problemin yok tedavi neyin görmüyon sükret bacummmm

dilacim canim bu kadar kafaya takarsan tabiki sterssden gecikir sende böyle ümitlenirsin biraz sakin ve rahat olmaya bak ki hormonlarin bozulmasin canim benim hadi alahtan hayirlisi

hazalcim ayni sey senin icinde gecerli bsey olmayacak eger sen bu kadar stress yapmazsan o yerlesme sürecidir bence canim benimmm
insallah canim burdaki arkadaslarda yerlesme lekesi diyorlar insallah oyledir biraz rahatladim su yarinda bi olaydi hayirlisiyla allahim ne verirse hayirlisini versin.

Canim benim kiyamam ben sana.. Senin kalbin o kadar temizki ben inaniyorum Rabbim senin ve burdaki hic kimsenin kucacigini bos birakmayacak.. Insallah guzelim en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz senin..
umarım tatlım senin dediğin gibi olur gerçekten hayatta bir sürü güçlüğü atlattım ama bu da başka türlü zormuş bakalım noolcak elimizden geleni yapıcaz sana kocaman sarılıyorum canımın içi..teşekkür ederim mucksss

ayyyy yerim ben o minik mercimeği.. sen konuşmaya devam et anlar o herşeyi merak etme yalnız burdan çıkmayıp bi mesaj daha yazarsan sana istemeyek de olsa şiddet uygulamak zorunda kalıcam🙂 hadi kaybolllll
hazırlandım şimdi çıkacağım ama o kadar komik şeyler yazıyorsunuz ki hem gözümden yaşlar akıyor hem de gülmekten karnım ağrıyor.Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum çok teşekkürler çooook desteğiniz çok büyük inanın

Canim benim Dila aslinda hamile ama hala inanamadi 🙂 Yarin Allahin izni ile doktor ona guzel haberi verince inanacak insallah 🙂

Bana bakma ben sulu gozumdur durup durup bi bunalim takilirim sonra tekrar eski deli halime donerim uzun surmez pek yani..

Her yasanan bir sinav aslinda gulum.. Buda bizim sinavimiz iste.. Guclu durup, sabirli olursak inaniyorum ki hersey yoluna girecek..

Rica ederiz canim benim.. Burdan guzel komedi dans ucluleri cikar aslinda 🙂