canım bu ay ben çok hasta oldum 5 gündür kötüyüm, hala iyileşemedim. açıkçası bu hastalık benim üzülmemi engelledi. üzüldüm ama inan az, salya sümük olmadım yani. belki de hayırlısı budur.
ah canım geçmiş olsun..dikkat et kendine bir dahaki aya bomba gibi ol inşallah..1sene boyunca her ay ağladım şimdi o günler uçtu gitti beynimden inanın öyle oluyor her acı unutuluyor bi şekilde inanıyorum senide çok güzel günler bekliyor..
ah canım geçmiş olsun..dikkat et kendine bir dahaki aya bomba gibi ol inşallah..1sene boyunca her ay ağladım şimdi o günler uçtu gitti beynimden inanın öyle oluyor her acı unutuluyor bi şekilde inanıyorum senide çok güzel günler bekliyor..
Sağol eyşancım...cümlelerin şimdi beni duygulandırdı, ben korkmaya başladım. çünkü aylar birbirini kovalıyor ve ortada kocaman bir hiç...neden tutmuyor yarabbim diyorum. valla şaşkınım, hemen hamile kalanlara hayranım. inşallah canım inşallah yakındır o güzel günler.
Dila2.................................18-20 Kasım Özzlemm............................22 Kasım Desen.................................23 Kasim pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım esmos................................28 kasim ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım yazgülü24...........................30 Kasım aşkısı....................................9-10 Aralık ranagül...............................10 Aralik asligokce.............................11 Aralik Lalezar.............................12 Aralık mrs.m...............................12-14 Aralik
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasim anne adayi superrrrrr)
Bade88, Chatlak ve Nazem canlarim sizleri regl zamani gecenlerin listesinden cikardim ama yeni tarihlerinizi bilemiyorum.. Yazarsaniz eklerim..
Sağol eyşancım...cümlelerin şimdi beni duygulandırdı, ben korkmaya başladım. çünkü aylar birbirini kovalıyor ve ortada kocaman bir hiç...neden tutmuyor yarabbim diyorum. valla şaşkınım, hemen hamile kalanlara hayranım. inşallah canım inşallah yakındır o güzel günler.
öyle tatlım birgün burdan hamilelik haberini verecekmiyim listenin altında adım yazacakmı diyordum ne yalan söyleyim hayal gibi geliyordu..şimdi diyorumki varmışş bi vakti zamanı..mide bulantılarımdan mutfağa adım atamıyorum biri pişirsede önüme getirse istiyorum eşim geç geliyor mutfaktan zerre kadar anlamaz ancak hazır getiriyor kendi ailem istanbulda zaten kendi annemde yıllar önce öldü, eşimin annesi şuan istanbulda kızının bazı sorunları için orda, annıycanız çok yalnızım bana bakacak önüme bi lokma koyacak kimsem yok tüm arkadaşlarım istanbulda burda edindiklerimde çalışıyor..şimdide buna üzülüyorum yalnızım diye..anlatmak istediğim insanoğlunun sıkıntıları dertleri bitmiyor heran üzülecek bişey bulabiliyoruz yeterki şükredelim bulunduğumuz duruma bişeyler yoralım hayırlısı buymuş diyelim..