Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım yumurta kalitesizleşmesi gibi şeyleri aklıma hiç getirmiyorum, sadece geç anne olmak beni biraz üzüyor ama olsun hayat ne yapalım. bir de zamanın geçip hala regl olmam beni sinirlendiriyor, hayırlısı allahtan.

yazgülü teşekkürler canım, allaha şükür öyle daha ümitsizliğe düşmedim. ben normalde yaşamayı insanları seven neşeli bir karakterim. hatta arkadaşlarım beni gördüklerinde mutlu olduklarını söylerler, yani onlara pozitif bir elektrik saçtığımı belirtirler. Çok şükür. Sadece regl olduğum gün beni yıpratıyor ve 1-2 güne kadar eskiye dönüyorum.

Bu sefer çok üzülmedim, hayırlısı olsun umarım.

cok güzel bir yazi okudum canim emegine saglik

Kizlar saka gibi cidden saka gibi simdi tuvalete gittim galiba benim regl basliyor.. oyle listeye taaaaa 30 kasim yazdirmistim.. dengesizim diyorumda inanmiyorsunuz.. Ama cok sevindim bir taraftan iki aydir 28-30 gun icinde oluyorum.. Ay Allahim normalemi donuyor acaba benim regllar??

Birde ben 5 dakika sonra cikiyorum iste guzellerim aksam girmeye calisacagim ama benim dizi var genis aile koltukta uyuyakalmazsam ondan sonra girerim 🙂 Sizde stress atmak istiyorsaniz o diziyi mutlaka izleyin benim gulmekten karnim yirtiliyor 🙂

kendinize cok cok iyi bakin canlarim.. opuyorum hepinizi

canım valla genç anne olmak hiçde zor değil kilonu kontrol ettikçe fıstık gibi giyinince kendine bakınca bak bakalım yaş diye bişey kalıyormu?çevremde hayranlıkla baktığım 35inde falan çocuk sahibi olmuş hanımlar var..yeni jenereasyon farklı anacım😀

yazgülü bende izliyorum o diziyi gerçekten komikkk.bu arada bugün bütün gün kasıklarım agrıdı. bir anlama veremedim sizce ne olabilir?

bende izliyorum canim o diziyi hadi görusuruz canim byyyyyy