Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm canim hosgeldin.. Ben iyiyim iste relg oldum okumussundur belki.. Hazalin durumu biraz belirsiz malesef bugun normal regl kanamasi gibi kanamasi olmus dusuk yapmaktan korkuyor ve degeri 23ten 26ya cikmis yani cok dusuk yukselmemis..

Dilanin hamileligi kesinlesti canim.. Degeri yanlis hatirlamiyorsam 155e cikmisti.. Yani onu tebrik edebilirsin.. Insallah Hazaldanda kotu haber almayiz..

Amin canim duan icin tskler..

Hah tamam tahmin etmistim zaten her zamanki gibi corba ettigimi 🙂 cok basariliyimdir herseyi corba yapmak konusunda hehe 🙂

Anliyorum canim bu duzensiz adet insanin sinirini bozuyor.. Helede pkos var ise.. Allah olan herkesin yardimcisi olsun..

Valla canim cok iyi olur aslinda.. Oralari bilmiyorum cunku ve guvenebilecegim birininde gittigi doktora gitmek benim icin daha iyi olur diye dusunuyorum.. Senin icin sakincasi olmazsa numarayi ve ismini alabilirmiyim..

tatlım prof. dr. cemil akgül 0212 2199224 bu nişantaşındaki muayenehanenin telefonu bi de bakırköyde var sana hangisi uygunsa ordan al randevuyu canım

sizle bekleyişimi sürdüreyim, hazalcıma çok üzüldüm inş bişey yoktur,allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler versin,dilacıma çok sevindim darısı başımıza sen nasılsın mrs m

yaz gülüm bidenem canim sen 30 kasimda beklemiyodunmu reglini allah allah yani bu kaaaa da dengesizmi kii seninkiii

valla benimde sankim gelecekmis gibi hafif sancim neyin var hakkimda hayirlisi ne diyim kismetten öteye gidilmiyoooo

ayyy dila icin cok sevindim darisi bizlerin basina insallahhh

hazalcimin da hakkinda hayirlisi insallah korktuu basina gelmez ne diyebilirizkiii