selamun hello kizlar nasilsiniz bakem ne kaynatiyonuz günlük ayni soru olcek ama vaktim olmadii icin diger sayfalara bakamiyom diladan ve hazaldan ne haber
allahim senin tarafindan temiz ve hayirli bir evlat istiyoruz,muhakkak ki sen duayi hakkiyla isitensin sana actigimiz ellerimizi bos cevirme yarabbim.......
Slm canim hosgeldin.. Ben iyiyim iste relg oldum okumussundur belki.. Hazalin durumu biraz belirsiz malesef bugun normal regl kanamasi gibi kanamasi olmus dusuk yapmaktan korkuyor ve degeri 23ten 26ya cikmis yani cok dusuk yukselmemis..
Dilanin hamileligi kesinlesti canim.. Degeri yanlis hatirlamiyorsam 155e cikmisti.. Yani onu tebrik edebilirsin.. Insallah Hazaldanda kotu haber almayiz..
yok tatlım anadolu yakası sultanahmetin olduğu yaka değil sultanahmet avrupa yakasında benim doktor da avrupa yakasında ben anadolu yakasında oturuyorum ve çalışıyorum regl günümü allah bilir ancak🙂 bilmiyorum ki işte bugünlerde bekliyoruz kendisini.. yok ya bebek olma ihtimali falan yok gecikme olma ihtimali var polikistik overden benim doktorun adını numarasını vereyim istersen iyi bi doktor
Hah tamam tahmin etmistim zaten her zamanki gibi corba ettigimi 🙂 cok basariliyimdir herseyi corba yapmak konusunda hehe 🙂
Anliyorum canim bu duzensiz adet insanin sinirini bozuyor.. Helede pkos var ise.. Allah olan herkesin yardimcisi olsun..
Valla canim cok iyi olur aslinda.. Oralari bilmiyorum cunku ve guvenebilecegim birininde gittigi doktora gitmek benim icin daha iyi olur diye dusunuyorum.. Senin icin sakincasi olmazsa numarayi ve ismini alabilirmiyim..
merhaba canım bi sürü şey yazdım ama sitede bi sorun var galiba gelmedi,beni bekleyenlere ekler misiniz,18 kasım, ümitli değilim ama uğurlu gelirsiniz belki,adetin ağrıları var bakalım.
sizle bekleyişimi sürdüreyim, hazalcıma çok üzüldüm inş bişey yoktur,allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler versin,dilacıma çok sevindim darısı başımıza sen nasılsın mrs m