Jellibon guzelim sen nasilsin? Uzun zamandir pek yazmiyorsun.. Umarim biraz toparlayabilmissindir kendini.. Uzulme bak canim lutfen bak hakkimizda herseyin hayirlisi.. Yipratma kendini olur mu.. Seni cok seviyoruz..
teşekkür nederim canım sizi takip ediyorum. hazal için üzüldüm inşallah bişi olmaz. hayırlısı olur onun için. doktora gittim bu sefer klomene başladık ve çatlatma iğnesi verecek galiba. bende ssk yok bunu fiyatı ne kadar nasıl olouyor bilen varmı ilk defa yapacağım çok şaşkınım ama her an tedaviden cayabilirim bugün ilk ilacı içtim.
JELL
tatlım birkaç tip çatlatma iğnesi var ucuz olanı da var 12-13 tl gibi pahalı olan da var 80-85 gibi ama arada pek bi fark yok sen ucuz olandan da kullanabilirsin bişi olmaz öptümm
teşekkür nederim canım sizi takip ediyorum. hazal için üzüldüm inşallah bişi olmaz. hayırlısı olur onun için. doktora gittim bu sefer klomene başladık ve çatlatma iğnesi verecek galiba. bende ssk yok bunu fiyatı ne kadar nasıl olouyor bilen varmı ilk defa yapacağım çok şaşkınım ama her an tedaviden cayabilirim bugün ilk ilacı içtim.
Anliyorum guzelim sen ne zaman kendini tekrar iyi hissedersen biz burdayiz eminim herkes sana her konuda destek olacaktir.. Tipki senin bizlere her zaman her konuda destek oldugun gibi...
Tedavi gerekiyorsa yaptir bitanem.. Bak Dila arkadasimizda senelerce denemis ve sonunda muradina erdi.. Umudumuzu kaybetmedigimiz surece ben inaniyorumki hersey yoluna girecektir..
Fiyatlar konusunda hic bilgim yok ama olan arkadaslar mutlaka yazacaklardir..
Seni cok seviyoruz canim bizleri yalniz birakma.. Guclu ol tamam mi..
Canlarim ben cikiyorum artik... Isten bugun yarim saat erken cikiyorum biraz islerim var onun icin.. Hepinize hayirli aksamlar.. Umarim yarin yeni bir gune yeni ve guzel haberlerle baslariz.. Tek dilegim bu.. Ozelliklede Hazal arkadasimdan guzel bir haber gelsin cok istiyorum.. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin..
iyi akşamlar hazal. nasılsın tatlım. üzülme sen hiç. bi daha olur. iyiki fazla büyümedi inan bana o zaman acısı daha büyük oluyo. kaç aylıktı seninki. bak bana ben doğumuma 10 gün kala bebeğimi kaybettim. bide beni düşün bu daha acı.allah daha beter keder vermesin.ilki olmuş ikincde olur inşallah...moralini yüksek tut...