iyi akşamlar hazal. nasılsın tatlım. üzülme sen hiç. bi daha olur. iyiki fazla büyümedi inan bana o zaman acısı daha büyük oluyo. kaç aylıktı seninki. bak bana ben doğumuma 10 gün kala bebeğimi kaybettim. bide beni düşün bu daha acı.allah daha beter keder vermesin.ilki olmuş ikincde olur inşallah...moralini yüksek tut...
canim 4 haftalikti cok kotu oldu evimizin icinde bir huzun var sorma elim kolum tutmuyo allahim yardim etsinde toparlaniyim biran evel.canim sanada cok gecmis olsun senin durumun daha kotu ya doguma kadar bekle sonra allahim yardim etsin insallah hemen kalirsin tekrar kac aydir bekliyosun canim tekrar gebeligi.
1'de arkadaşlar sorum olacaktı.3,4 gündür okadar hastayımki,boğaz enfeksiyonu,öksürük,grip,ateş(tam domuz gribi belirtileri ama daha doktora gitmedim).
okadar çok ilç kullnıyorumki.ama klomende kullanıyorun.bu ilaçlar klomenin etkisini azaltabilirmi?geçen ay klomen kullandığımda kasıklarımda ağrı ve akıntım çoktu.!de bu ay aşılama olacağım için tedirgin etti.
canim benim 56 yasinda bir oglum var 3 yil hapala korundum 1 yil sipiraille ve 7 ayimda hamle kaldim zaten dr 6 ay hap korur demisti siprail korumazmis ve hapin korumasi bitince hamile kaldim. sen kac aydir deniyorsun.
canim benim 56 yasinda bir oglum var 3 yil hapala korundum 1 yil sipiraille ve 7 ayimda hamle kaldim zaten dr 6 ay hap korur demisti siprail korumazmis ve hapin korumasi bitince hamile kaldim. sen kac aydir deniyorsun.
ben 2 senelik evliyim 1 sene önce 8 ylık 20 günlük bebeğim öldü. 10 ay sonra tekrer hamile kaldım bu sefer 3 aylık öldü karnımda.6 ay boyunca tedavim sürdü.kan pıhtılaşması çıktı.şu anda bu 2. ayım korunmuyorum.bu ay bekledim olmadı.bakalım gelecek ay olucakmı inşallah olur hazalcım...
Hazalcım canım geçmiş olsun benimde dünden beri birkaç damla halinde lekelenmem var .Allah yardımcın olsun canım üzülmemeye çalış anne olmaya çalışmak çok zormuş elbette annelik daha zor ben ne olucak bilmiyorum.
ben 2 senelik evliyim 1 sene önce 8 ylık 20 günlük bebeğim öldü. 10 ay sonra tekrer hamile kaldım bu sefer 3 aylık öldü karnımda.6 ay boyunca tedavim sürdü.kan pıhtılaşması çıktı.şu anda bu 2. ayım korunmuyorum.bu ay bekledim olmadı.bakalım gelecek ay olucakmı inşallah olur hazalcım...