Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim keske bi gitseydin kan vermeye.. Ama hastane uzaksa anliyorum tabi.. Insallah birsey olmamistir bebisine canim benim.. Hepimiz cok uzulduk senin adina..

Pazartesiyi sabirsizlikla bekliyoruz bizde seninle beraber ve insallah guzel bir haber aliriz..

canim agzin cok guzel yakisiyor dua etmeye allah razi olsun ve rabbim actigin ellerini insallah bos cevirmez ve rabbim bu dualarina karsi butun kapilarini acar insallah.

Amin bidenem amin.. Hergun sen duamizi et biz arkasindan amin diyelim..

Hmm demek seninkide geliyor.. Olsun canim benim uzulme benimkide geldi bak bi dahaki ay yumurtlama donemimiz yaklasik ayni olur herhalde seninle.. bakalim artik..

Sen yeni tarihi yazarsin degistirirz listede..

Ay TRT haber merkezi gibi hissettim birden kendimi.. Bugun pek yani haber yok aslinda.. bade88 halen adet olmamis.. Lost_Angel dun hafif lekelenmem var diyordu insallah kendisi ve bebisi iyidir bugun.. Hazalcigimin yazdigi yeni onu okumussundur zaten.. Bu kadar hihi 🙂 Unuttuklarimda olabilir..

Ha birde Jellibon isyanlarda bu ara 🙂 Chatlak ona dayak seansi uygulayacak 🙂

canim gidicektim ama iste esim ben uykudan uyanmadan arabayi almis gitmis bende bole kala kaldim artik pazar tesiye canim sabah 9 bizim saatle 10 gibi size yazarim insallah guzel haberlerle gelirim.

Anliyorum canim.. diger arkadaslardanda progesteron hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazsin..

Bende prolastine bakmadi bildigim kadariyla.. Ama bakmista olabilirler 🙂

soru hazirlamalar nasil gidiyor guzelim? Yapabiliyormusun birseyler?
Dün sabah stesten uykum kaçmıştı sabahın 5 inde oturdum bilgisayarın başına epey iş hallettim ama o saatten beri pek verim yok.22 kasımda tatile gireceğim bir daha 7 aralığa kadar o arada birşeyler halledebilirim diye düşünüyorum ama hafta sonuna yetiştirmem gereken ufak da olsa bir yer var bakalım ne yapıcam hallederim inşallah.
Hazalcım üzülme bitanem o kanama üstüne görme bile olsa sen stresinle herşeyi daha da zorlaştırıyorsun biliyorum üzülme demek kolay ama ne yapalım tatlım böyle uzakta yapabilecek pek de birşeyimiz yok aslında

evet canim cok haklisin benim dun kanamam oldu tamam ama beni daha cok esim endiselendirdi bugun biraz iyi o cok fena olmustu ama kardesim onu rahatlatmis simdi oda pazartesiyi bekliyor bakalim ne cikicak diye kardesim onu kesin 2 ay icinde tekrar olur cocugunuz demis simdi onun umuduyla bekliyor ama dusup dusmediginide tam bilmiyoruz sonta beklemeliyiz bide annem rahatlatti biraz adete yakin dollenmelerde hep boyle olurmus bekliyip gorucez allahim insallah guzel bir musde nasip eder pazartesi.

canim gidicektim ama iste esim ben uykudan uyanmadan arabayi almis gitmis bende bole kala kaldim artik pazar tesiye canim sabah 9 bizim saatle 10 gibi size yazarim insallah guzel haberlerle gelirim.

Tamam canim bekliyoruz iyi haberini..

Iyi yapmissin fistik.. Yetistirirsin insallah ben inaniyorum sana..

ay kizlar cok fene bulantim uykum var su bile icemiyorum sizce bunlar neyin nesi.

Hazal canim Dila dogru soyluyor sakin olmaya calis bitanem.. Insallah tutunmustur bebisin sana SIKIca..