Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol hazalim bidenem yafriiimmm sen canini heecc üzme bebisin göbüsünde o seni birakirmi hec senin gibi bi ana yi bulmus o helede onu bu kaa isterken sen üzülme güzelim her sey olacagina varir ve kismetten öteye gecilmezzzz

yazgülüm trt yaninda halt etmis giii bilmim artik hesaplayicilari bi bulursam hesaplayip yazarim saaa sende degistirirsin

allah allah nesi varki jelibonumun sekerciiimin yawww

ayy lost angel icinde bi sorun olmayacak ben eminim o daha yerlesme asamasi sayilir bence daha yeni cünkü herseyden bu kadar etkilenmeyin kizlar yaw bakin bana ne güzel adetimide olmusum bi sürü sogan yedim onami yanam adama zorla pekmezi yedirdim onami yanam ve hala suanda da sogan yiyom onami yanam :raila:

canım nasılsın senı çok merak ettım ne durumdasın tatlım ya sen bir ıdrar testı yapsana canım orda az çok hersey bellı olur tatlım bence bebek düştüyse ıdrarda çıkmaz sanırım ama yınede sne bılırsın canım umarım hersey yolundadır

Özlemm canım benim soğanı hergün yemeyeceksin canım benim sadece 7 gün ibrahim saraçoğlunun sitesinden baksana

Özlemm canım benim soğanı hergün yemeyeceksin canım benim sadece 7 gün ibrahim saraçoğlunun sitesinden baksana

yaw canooo ben kür yapmiyom normal öyle sumakla yiyom onuda demislerdi yaaa
kuru inciride onuda öyle yiyom kür neyin yapmiyom valla

oyy oy ayaklarim cok üsüyo yaw bacaklarimda da cok agrim var

Aman canim benim Allah korusun moral olsun diye cagir cagir konusuyorum ben bakma bana cenem duser arada benim 🙂

Zaten TRT abim bana kizdi sen beni isimden mi edecen diye artik bultenleri gizli gizli sunacagim 🙂

Basliklari verdim simdi ayrintilara geciyorum;

flas flas flas, sok sok sok Jellibonun nesi var?

Evet sayin seyirciler Jellibonumun sekerimin birazcik morali bozuk ama o kadar guclu biriki ben en kisa zamanda atlatacagina inaniyorum.. Jellibonnn sana sesleniyorum askitom duy sesimizi toparla kendini..

Bende inaniyorum canim Lost_Angelin kinin yerlesme kanamasi olduguna.. Ilk bastada ustune gormustu ya o yuzden..

Kiz Ozzlem yedigin soganlarin kokusu taaaa buraya kadar geldi gegirirken agzini kapatsana kiz

😛iha:😛iha:😛iha:😛ihallah seni ne yapmasın?