Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

allahim sen yerin ve gögün tek sahibisin,bizler senin günahkkar kullariniz sana isyan etmek ne haddimize,sen her seyi bilen,gören ve isitensin yarabbim sana actigimiz ellerimizide gör ve bos cevirme yarabbim,sen istemeden yapragi bile yerinden kipirdatmazsin,senin rizan olmadan kimler can bulsun yarabbimm,allahim sana bize verdigin nimetler icin binlerce sükürler olsun,allahim bizlere hakkimizda hayirli olandan basakasini,götüremeyecegimiz yükten fazlasini,bizi yoldan cikaratacak kadar fazlasini verme yarabbim,allahim bizler senin tarafindan hayirli birer evlat nasip eyle süphesizki sen duayi hakkiyla isitensin,bizlerinde3 duasini isit bizlere yol göster allahim, seytanin serrinden munafigin serrinden evlerimizi yuvalarimizi sen koru yarabbimmm
amiiiinnnnn

günaydin melisler nasilsiniz bakemmm

tabi bu arada cumaniz mübarek olsun herkesin dilek leri kabul mutluluklari daim olsunnn

Günaydın özlemmcim nasılsın?senin de cuman mübarek olsun.yapmışsın gene o güzel duanı.
Kızlar sitede sorun var sanırım dün kızlar yazıyorum yazıyorum gitmiyor diyordu.bugün de benim öyle yazıyorum yazıyorum gitmiyor.

bende bende var saniyodum demek hepinizde varmis 😀
iyiyim canim sen nasilsin nasil gidiyo bakalim hazaldan haberin varmi ne olmus
saol canimmm,,, yaw beni listeden silmediyseniz silmeyin hele gelmedi daha hic dünden beri geri zaten gelen de kan gibi degil kahverengiydi böyle biraz tuhaf bseydi neyse yaniiiöyle biraz geldi okadar geride bsey yok 22 sini bekliyo heral geri
yani kisacasi adim listede kalsin gene kirmmiziyla:d :raila:

Teşekkür ederim canım ben de iyiyim.
Canım hadi inşallah hamilesindir.
Hazaldan haberim yok bugün.ben de merak ediyorum.
Hazal okuyorsan bizi merakta bırakma canım haber ver bize de!!!!

yok yaw düsse sen durabilirmiydin sancidan hem öyle böyle degil kanaman cok olurdu bence düsmedi bebegin duruyo göbüsündee

yok yaa dilam ben umutlanmak istemiyom o öyle üsüttüm belki ondan gelmistir yani bi aciklamasi vardir bebek olduugunu sanmiyom yaniii🙁

canim dun kanamamin cok oldugu gun karnimda ve belimde cok sancim vardi ve kanamada agrilarimda 1 gun surdu ve bitti insallah dusmemistir ama umudumda yok acikcasi allahim insallah dusmemistir ve sagliklidir bebegim gercekten cok kotu oldum insallah dediginiz gibi pazartesi bi suprizle karsilasirim ama gercekten o supriz benim icin bir mucize olur.