doğrudur canım :laugh:
ilk tedaviye başladığımızda yaklaşık 1 sene aynı doktora gittik,doktor 1 defa klomen verdi senin hiç yumurtan yok kesinlikle tüp bebek olman gerekiyor dedi.ne klomenin dozajını artırdı nede farklı 1 tedavi uyguladı.sonradan öğrendikki 1 tüp bebek merkeziyle anlaşmalıymış.ve ısrarıda o yüzdenmiş.eşimin tüp bebeğe takıntısıda o yüzden...
sonrasında farklı doktorlara gittim yumurtlamamın normal olduğu söylendi.hakkımızda hayırlısı
evet canım çok güsel bi konuya deyindin
bende aşılamayla ilgili acılımı acısızmı zor mu kolay mı tutma şansı vs.vs. gibi bilgi istiyorum bitanem senden.....
hııhhhhh aferkurabiyeme böle davran sana seans nidemek canımı ye canımıııı
:annem:
yaaaaaaaa ben çok ösLicemmm seniiiiiiiiiiii.......................
güle güleaşkitom kendine iyi bak
allahim sen yerin ve gögün tek sahibisin,bizler senin günahkkar kullariniz sana isyan etmek ne haddimize,sen her seyi bilen,gören ve isitensin yarabbim sana actigimiz ellerimizide gör ve bos cevirme yarabbim,sen istemeden yapragi bile yerinden kipirdatmazsin,senin rizan olmadan kimler can bulsun yarabbimm,allahim sana bize verdigin nimetler icin binlerce sükürler olsun,allahim bizlere hakkimizda hayirli olandan basakasini,götüremeyecegimiz yükten fazlasini,bizi yoldan cikaratacak kadar fazlasini verme yarabbim,allahim bizler senin tarafindan hayirli birer evlat nasip eyle süphesizki sen duayi hakkiyla isitensin,bizlerinde3 duasini isit bizlere yol göster allahim, seytanin serrinden munafigin serrinden evlerimizi yuvalarimizi sen koru yarabbimmm
amiiiinnnnn
günaydin melisler nasilsiniz bakemmm
tabi bu arada cumaniz mübarek olsun herkesin dilek leri kabul mutluluklari daim olsunnn
merhabalar arkadaşlar bana umudnu kaybetme diyorsunuz ama nasıl kaybetmiyeyim söyleyin allah aşkına. dün doktora gittim geçen ay serophene kullanmıştım yumurtalarım çok güzel olmuştu ama çatlamamış ve nur topu gibi 2 tane sağ ve sol tarafımda kist olmuş. sol taraftaki önemli değil zaten sol tüpüm tıkalı ama sağda da olmasaymış iyiyimiş. hiç güzel haberler yok yani benden. doktor ilaç verdi reglin 16. ve 26. günleri arası kullan bidahaki adetinin 5. gününe kadar gel dedi. malesef gebelik tedavisini bıraktık. yumurtalıkların çok hassas dedi ilaçta veremiycek. doğal yoldan sağ tarında güzel bir yumurta oluşursa çatlatma iğnesi yapıcaz dedi. ölme eşşeğim ölme durmu yani. ahım gitmiş vahım kalmış.her ay kontrele gitçekmişim yani eğer kist geçerse. bide dominant yumurtalık oluşursa olcek bakam. ne durumlardayım yaaaa. yumurtalıklarım doğurmıcem diye bas bas bağırıyo resmen. nasıl kurtulcem şu kistlerden bilmiyorum. soğan kürünü yapıcam bakalım
ya başınızı ağrıttım ama işte yani böyle durum. :minik: halime gülüyorum resmen ağlanacak durumdayım
doğrudur canım :laugh:
ilk tedaviye başladığımızda yaklaşık 1 sene aynı doktora gittik,doktor 1 defa klomen verdi senin hiç yumurtan yok kesinlikle tüp bebek olman gerekiyor dedi.ne klomenin dozajını artırdı nede farklı 1 tedavi uyguladı.sonradan öğrendikki 1 tüp bebek merkeziyle anlaşmalıymış.ve ısrarıda o yüzdenmiş.eşimin tüp bebeğe takıntısıda o yüzden...
sonrasında farklı doktorlara gittim yumurtlamamın normal olduğu söylendi.hakkımızda hayırlısı
naber delüüüü ne ediksin öyle gii kendi kendine mi konusuyon ahanda ben geldimm nasilsin bakam
slm kizlar
walla ne yapam iste öyle evdeis güc ne olsun anam dur yeme kafayi al yemek ye ne bilim adami ye
bende napam dün öyle lekelenme oldu ama dahada bsey yok anlamadim yani o neydi gerci zaten kan gibi degildi kahverengi tuhaf bseydiii amaaaan bosver iste 22 i beliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?