Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminnn bitanecimmm
hepimizin hakkında hayırlısı.... 🙂
vakti zamanı gelince tedavi ile ya da tedavisiz inş hepimiz hamişş kalıcaz

Ay Yazgulu sana kurban olsun 🙂 Nasilsin bugun? Biraz gec geldim ama 🙁

yaaaaaaaa ben çok ösLicemmm seniiiiiiiiiiii.......................

Ozledin mi bakayim beni? dun ozlicem yazmissin en son

güle güleaşkitom kendine iyi bak

Askitolar kacirsin seni hihi 🙂

Amin canim arkadasim benim.. Bu mubarek cuma gunu yaptigin bu dua insallah kabul olur bitanem..

Ben iyiyim iste esim 20lik dis cektirdi sinirleri tepesinde benimkinide attiriyor su anda bende buraya gelip biraz yatisayim dedim 🙂 Sen nasilsin?

Senin ve burdaki herkesin cumasi mubarek olsun..

Jellibon bitanem uzuldum bak simdi senin adina insallah en kisa zamanda hepsinden kurtulursun.. Zor bir durum ama birakma kendini canim arkadasim..

Ay boyleleride doktoruz diye gecinir ya bilemiyorum artik.. Allah affetsin onlari.. Sorun olmadigi halde varmis gibi gosterip insanlarin umutlarini tuketmek bilemiyorum hangi akla mantiga sigar..

Allah hepimizin yardimcisi olsun bitanem.. Ve doktor gibi doktorlara cattirsin..

Bari kendi kendimle konusayim hihi 🙂

yazgulu1- Eeee Yazgulu sen nasilsin bugun?

yazgulu2 -Iyiyim be Yazgulu ya sen nasilsin?

yazgulu1 -Bende iyiyim Yazgulum 🙂 Hava soguk eve tikildim kaldim ayda yilda bi izin gunumde..

yazgulu2 - Olsun canim ya sende meleklermekaninin en tatli melekleriyle konusursun

yazgulu1- Dogru soyluyorsun canim ya.. Ama burda bi Yazgulu var birde Yazgulu

yazgulu2- Eee o zaman hadi kalk temizlik yap, yemek yap 🙂

yazgulu1 - Neee?? temizlik mi? yemek mi? onlarda ne?

yazgulu2- Onlar mi? Senin adini pek duymak istemedigin seyler.. Yani yemek sadece yemeyi seviyorsun ya o bakimdan.. Temizlik zaten cik cik.. Hic ismini duymamissin 🙂

yazgulu1- Ama kalbimi kirdin simdi yazgulu

yazgulu2- kirilan kalbin olsun kafani kirmadigima sukret..

yazgulu1 - Aminnnnn

walla ne yapam iste öyle evde is güc ne olsun anam dur yeme kafayi al yemek ye ne bilim adami ye

bende napam dün öyle lekelenme oldu ama dahada bsey yok anlamadim yani o neydi gerci zaten kan gibi degildi kahverengi tuhaf bseydiii amaaaan bosver iste 22 i beliyom

Aman kiz bende simdi yemek yapmak icin mutfaga girdim arada gelip buraya bakiyorum iste 🙂

Hmm canim senin gecen ayda boyle birsey olmamismiydi? Hatta ben sana demistim aynisi bendede oldu ondan 3-4 gun sonra normak adet kanamam geldi diye?.. Ben sendede oyle birsey oldu diye hatirliyorum.. Neyse canim hayirlisi bakalim 22sini bekleyip gorelim 🙂 Insallah gelmez adetin bitanem..