Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizzzzlarrrrrrrrrrr ben geldim 🙂 Gec kaldim ama geldim.. Su anda kimse yok ama insallah birazdan gelirsiniz birazcik yanliz hissetimde kendimi 🙁🙁

kimse bana cevap yazmıyo mu yaa 🙁

kizlar bana musade.. bugun kisa kalabildim ama esim aradi kaynanamla bana geliyorlarmis yemege benim yemek yapma calismalarina biraz hic vermem lazim hihi 🙂

opuyorum sizleri..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim şeker paremm gelmişşşşşşşşşş ama ben kaçırdımmm inanamıyorum yaaaaaaaa
ösledimmmmmmmmm çok ösledimmmmmmm ama nassiiiiii kaçirdimmmmmmmmm
yemek memekk annamammmmmm ben seni istiommmm iş güç giremedümm bgn yaaaaa kuzuşummmm bırak dip tutsunnn yimeklerrrr ben bekliom seni kurabiyemmmmmm

buarada hoşgeldinnn serapcımmmmm aramısaaaa :annem:

Kimsecikler yok buralarda, ben kime ağlayacağım şimdi 🙁(((((( regl oldum yine , bütüngün ağladım , ancak kendime geldim .yumurtayıda görmüştük ultrasonda ilişkide tam günlerindeydi ,peki neden olmuyo nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..listeye en alta ekleyin beni yine en sona düştüm yine 19 aralık....

dilammmmmmmmm hani girecektinnnnn
nerdesinnnnnnn
Ben geldiiiiiiiiiiiim chatlakcım canım ben bugün ara ara girebildim ama sen yoktun:cry_smile::cry_smile:sürekli nette kalamadım.Haftasonu hiç yokum belki ara ara yetişebilirsem size.yaz gülünün yazdıklarını okudum ama çatladım gülmekten bugün eşiyle uğraşmaktan sıyırmış yine anlaşılan şimdi de evde gaynanayla iyice tırlatmıştır zavallıhaftasonu olmasa bile pazartesi görüşürüz yine öpüyorum canım benim

bitanecimmm ağlamak yoooookk gülmekk varrrrr 🙂
ağlama llüüüfennnnn bak bizde olduk regl napalım hayırlısı bidanemmm
bidahaki aya cümleten hamiş olmak dileğiyleee artıkın.... 😀

ahhh bebemm ahhh bi denk gelemedikk yawww
nasii beklicem ben pztsiye kdr 😀

melekler dün doktora gittik bebeğimiz sizin tabirinizle mercimeğimizin kalp atışlarını gördük allahım tüm isteyenlere nasip eylesin...adet olan arkadaşlar ne olur sıkmayın canınızı diyorumya 1sene ağladım bende ama şimdi unuttum bile..emin olun sizde öyle olacaksnız..neydi o günler diyeceksiniz..