Yazgulu24
Hamiş Melek
Ayyyy askitom dun bi bulusamadik kendi kendime sacmaladim sacmaladim ciktim hihih 🙂 Bende sizleri ozledim canlarim benim.. Aksam dugun var gobek atmaya gidecem hihi 🙂yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim şeker paremm gelmişşşşşşşşşş ama ben kaçırdımmm inanamıyorum yaaaaaaaa
ösledimmmmmmmmm çok ösledimmmmmmm ama nassiiiiii kaçirdimmmmmmmmm
yemek memekk annamammmmmm ben seni istiommmm iş güç giremedümm bgn yaaaaa kuzuşummmm bırak dip tutsunnn yimeklerrrr ben bekliom seni kurabiyemmmmmm
buarada hoşgeldinnn serapcımmmmm aramısaaaa :annem:
Sizlerde ne var ne yok bakim?
Dilaaaa niye aglatiyon su Chatligi? ziril ziril ziriltisida hic cekilmiyor hahah 🙂dilammmmmmmmm hani girecektinnnnn
nerdesinnnnnnn
Ben geldiiiiiiiiiiiim chatlakcım canım ben bugün ara ara girebildim ama sen yoktun:cry_smile::cry_smile:sürekli nette kalamadım.Haftasonu hiç yokum belki ara ara yetişebilirsem size.yaz gülünün yazdıklarını okudum ama çatladım gülmekten bugün eşiyle uğraşmaktan sıyırmış yine anlaşılan şimdi de evde gaynanayla iyice tırlatmıştır zavallıhaftasonu olmasa bile pazartesi görüşürüz yine öpüyorum canım benim
Hahah
Simdide yoksunuz ama niye yaaaaa
melekler dün doktora gittik bebeğimiz sizin tabirinizle mercimeğimizin kalp atışlarını gördük allahım tüm isteyenlere nasip eylesin...adet olan arkadaşlar ne olur sıkmayın canınızı diyorumya 1sene ağladım bende ama şimdi unuttum bile..emin olun sizde öyle olacaksnız..neydi o günler diyeceksiniz..
Ayyy canim arkadasim benim ne guzel bir duygu yasiyorsundur su anda o kadar mutluyum ki senin ve diger hamis arkadaslarin adina.. Allahim saf salim kucaginazada almayi nasip eder insallah..
Ve insallah su anki durumlari bizede unutmak nasip olur en kisa zamanda..
aminnn bitanemm inş.bizde görürüz o güsel günleri...
senin adına çok sevindim canım
allah kucağına almayıda nasip etsin inş.... 🙂
dilammmm gelmişşşşş .......
ama yine görüşemedikkk yaw ara bozmak için büyümü yaptılar ne bi kavuşamıoz anacımmmmm :laugh:
sancınn minicikkk bi sancı ve evet kendini dinlemeeeee datlımmmmm
boşuna şitress yapma bakiiim teyzesinin bitanecik minicik mercimeğinide üsmeeeee :n028:
yerleşme esnasında bu tür sancılar kramplar ve lekelenmeler çokk normalmişş bitanelerimm bu güzel günlerinizin tadını çıkarınnn veee bize de bol bol bolll dualar edinn
Ay bensiz bensiz bulusmus bunlar kaynattiniz mi yine? Bensiz kaynatmak yasak 😛
yaw kizlar biz bu mercimegi firina veriyor veriyoz hep dibi tutuyor
aaaaaaaaaaaaaaaa
gerçekten karşılaştıkkkk
göslerime inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
O ne goz kiz Chatlak gorkkkktummmm
inşallah canım yaaa çok merak ediyorum dr.çarşamba günü görebiliriz artık dedi.meraktan ölüyorum.inşallah arkamdan siz de gelirsiniz.ben böyle çok aralıklarla yazacağım bugün girdiğime bile şükür ya
Amanin amanin demek minik mercimegi carsamba goreceksiniz.. Ne guzel yaa.. Ay yesin onu teyzeleri hihi 🙂
bende bişii yok gibi şimdilik tatlımmm
ama melişler bikaç gündür sölüolar olduunu bilmiorummm
Kiz ne oldugunu soyluyorlar annamadimda accuk?..