Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Uzun zamandır gırmıyordum foruma kendımı daha ıyı hıssetmem için gerçektende ıyı geldı rahatladım baya ama bugün sızlere günaydın demek ıstedım içimden öyle geldı gırdım eski günlerımızı çok özlüyorum ama herkesın gırmemek için benım gıbı nedenı var o da rahatlamak bebek fıkrınden uzaklasmak için tabıkı arada da olsa gırıp sohbet etmek ısterım yınede kendımı ıyı hıssettıgım zamanlarda gırıyorum zaten foruma gırmesemde sizleri takıp edıyorum hep aklımdasınız ınsallah herkes en kısa zamanda melegıne kavusur Amın

kuzuşummmm hpşgeldin bidenemmm öptüm seni nanakdannn.........
süsleniosundur sen şinci kokoşşşşşşş
düğün müğün bahane tırlattın ya kurt dökcek yer arıon sen kesinn :laugh:

Ayy ayy kokoslar sana kurban olsun 🙂 evet suslendim puslendim gittim ikide kurt doktum iyi geldi 🙂 Sen neler yaptin bakim hafta sonu ozledin mi beniiiii

Hosgeldin canim benim ozlemezmiyiz.. Burda bizim bizden baska kimimiz var ki 🙁

sen daha regl olmadin degil mi.. Cok ilginc bir durum bugun sen git bir daha doktora baksin..

yazzzgülümm ordamisin canimmmmm

Kiz ben dun biraz girmistim ama sonra temizlik falan yapmam lazim geri cikmak zorunda kaldim yazdigini yeni gordum.. Ne var ne yok fistik?

Bir belirtin var mi? seninde gunun gecti hadi hayirlisi..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Selzeh hosgeldin canim sanada gunaydin..

Günaydın kızlar nasılsınız?

Sanada gunaydin 🙂🙂

Dilacım bana 10 gün geçsin tekrar bi dr a git demiştin sence napıyım bugün tam 10 gün geçti.Herkes bana sen hamilesin dio ama ben kendimi kaptırmak istemiorum.Napıcamı hiç bilmiorum

Guzelim cok fazla kaptirma oldu mu? Bende cunku yaz aylarinda boyle bir ay atlamistim.. Bilemiyorum insallah hamissindir ama..

Canim arkadasim sen kendini nasil rahat hissediyorsan oyle yap bu en dogrusu olacaktir.. Bizler buradayiz ve konusmak dertlesmek istedigin her an yanindayiz..

mrb yazgülü.Ben zaten kaptırmak istemiorum ama etrafımdakiler sürekli aynı şeyi söylüo kan testinde bazılarının çıkmazmış.Sen hamilesin falan diolar. Ama emin olamadan hiç bişey diemiorum.Siz müneccim misiniz die dalga geçiorum.Her gören güzelleşmişsin hamile misin die soruoo.Bu kadar da hepsi üst üste gelir mi yaw.Bi de dün akşam garip bişey oldu.Göğüslerimin ucunda pıtır pıtır bişeyler olmuş bide damarlarım çok çıkmış anlayamadım.Napsam sence dr a gidip ultrasonda falan baktırsam mı ama artk dr umda bıktı benden yazık.Böylede ilaç falan içme diolar içmiorum.Akşam bi başağrım vardı gece 3 e kadar uyuyamadım

merhaba canim.. etrafindakilere bakma sen.. herkes nasil olmasini istiyorsa oyle diyorlar hep bende cok yasadim cunku.. Ruyasinda beni hamile gorenler mi ararsin, gobusun cikmis hamilemisin diye SIKIstiranlarmi ararsin.. Insani ister istemez heveslendiriyorlar...

Canim su anki soyledigin belirtileri bilemiyorum ama bence baksinlar artik ultrasonla eger bebek yoksada adetinin gelmesi icin birseyler versinler canim..

Gecmis olsun bu arada insallah bas agrin simdi gecmistir biraz..

Sinavlarin nasil gecti bu arada?

sınavlarım ii geçti cnm saoll.Başımın ağrısı da bugün ii yaa şimdi dr bişey yok dedi ya tekrar gitmeye utanıorum şey gibi olcak bak sen anlamamışındır bi daha bak gibi o yüzden biras sıkılıorum