Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Kasım 2009 #26.891 aslıgökçe' Alıntı: slm kızlar nası gidio die sormuyorum. herkesin keyfi yerinde maşallah allah bozmasın... çok özlemişim sizi kötü hava şartları sebebiyle biraz sıkıntılıydım ama konuşmalarınız çok iyi geldi 🙂 yaw özlemm naptı regl olmuşmu Genişletmek için tıkla ... Slm canim hosgeldin... Amin guzelim ne yapalim boyle boyle moral buluyoruz yoksa dusun dusun olmuyor.. Ozlem dun daha regl olmamisti bugun ne oldu bilmiyorum insallah olmaz.. Sende ne var ne yok? Bittimi reglin?
aslıgökçe' Alıntı: slm kızlar nası gidio die sormuyorum. herkesin keyfi yerinde maşallah allah bozmasın... çok özlemişim sizi kötü hava şartları sebebiyle biraz sıkıntılıydım ama konuşmalarınız çok iyi geldi 🙂 yaw özlemm naptı regl olmuşmu Genişletmek için tıkla ... Slm canim hosgeldin... Amin guzelim ne yapalim boyle boyle moral buluyoruz yoksa dusun dusun olmuyor.. Ozlem dun daha regl olmamisti bugun ne oldu bilmiyorum insallah olmaz.. Sende ne var ne yok? Bittimi reglin?
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Kasım 2009 #26.892 CHATLAK' Alıntı: kıyamam ki ben saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :küstüm: Genişletmek için tıkla ... Heyyyttt beh hihi simdi sen kiyamam dedin ya ben simaririm artik yandin sen 😀
CHATLAK' Alıntı: kıyamam ki ben saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :küstüm: Genişletmek için tıkla ... Heyyyttt beh hihi simdi sen kiyamam dedin ya ben simaririm artik yandin sen 😀
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Kasım 2009 #26.893 Kizlar Hazalin doktorda randevusu kacta bilen var mi? Insallah bebisi daha gobusundedir.. Allah yardimcisi olsun insallah.. Hazal guzelim bizi merakta birakma insallah guzel bir haber verirsin bugun...
Kizlar Hazalin doktorda randevusu kacta bilen var mi? Insallah bebisi daha gobusundedir.. Allah yardimcisi olsun insallah.. Hazal guzelim bizi merakta birakma insallah guzel bir haber verirsin bugun...
CHATLAK Yeni Üye Üye 23 Kasım 2009 #26.895 Yazgulu24' Alıntı: Heyyyttt beh hihi simdi sen kiyamam dedin ya ben simaririm artik yandin sen 😀 Genişletmek için tıkla ... ehh accık şımar bakemmm yastık savaşı
Yazgulu24' Alıntı: Heyyyttt beh hihi simdi sen kiyamam dedin ya ben simaririm artik yandin sen 😀 Genişletmek için tıkla ... ehh accık şımar bakemmm yastık savaşı
Y yebjin41 Yeni Üye Üye 23 Kasım 2009 #26.896 bade88' Alıntı: Hazalın bugündü randevusu dimi inş kötü bişey yoktur. Genişletmek için tıkla ... slm kızlarrrr nasılsınızzzz
bade88' Alıntı: Hazalın bugündü randevusu dimi inş kötü bişey yoktur. Genişletmek için tıkla ... slm kızlarrrr nasılsınızzzz
CHATLAK Yeni Üye Üye 23 Kasım 2009 #26.898 yebjin41' Alıntı: slm kızlarrrr nasılsınızzzz Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım keyifler gıcırrr sen nasıılsınn 🙂
yebjin41' Alıntı: slm kızlarrrr nasılsınızzzz Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım keyifler gıcırrr sen nasıılsınn 🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Kasım 2009 #26.899 CHATLAK' Alıntı: ehh accık şımar bakemmm yastık savaşı Genişletmek için tıkla ... peki :salıncak:😱rkide::fati::meri: SALLA SALLA YER YERINDEN OYNASIN SALLA SALLA OGHH OGHHH KIVIR KIVIR YANDAN YANDAN YANDAN YANDAN HOPBIDI HOPBIDI ABIDIK GUBIDIK YEAHHHH
CHATLAK' Alıntı: ehh accık şımar bakemmm yastık savaşı Genişletmek için tıkla ... peki :salıncak:😱rkide::fati::meri: SALLA SALLA YER YERINDEN OYNASIN SALLA SALLA OGHH OGHHH KIVIR KIVIR YANDAN YANDAN YANDAN YANDAN HOPBIDI HOPBIDI ABIDIK GUBIDIK YEAHHHH
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Kasım 2009 #26.900 yebjin41' Alıntı: slm kızlarrrr nasılsınızzzz Genişletmek için tıkla ... Slm yebjin hosgeldin.. iyiyiz ya sen nasilsin? ne var ne yok?
yebjin41' Alıntı: slm kızlarrrr nasılsınızzzz Genişletmek için tıkla ... Slm yebjin hosgeldin.. iyiyiz ya sen nasilsin? ne var ne yok?