slm kizlar nasilsiniz bende durumlar bi yonden kotu bi yonden cok iyi.dr ye gittim sabah kizlar ve bebegim daha 1 haftalikken tutunamamis cunku ozurluymus bebek saglikli olunca rahima tutunurmus ve yerlesirmis ama ozurlu olunca tutunamazmis ve dusermis ve dusmus. sim di enfazla 1 2 aya kadar tekrar hamile kalirsin konrunma dedi.bende durumlar boyle kizlar biyandan uzuluyorum bir yandan seviniyorum bebek kucukken yok oldugu icin korunmaya gerek yok dedi nasip bakalim onumuzdeki maclara allahi saglikli sigatli hayirli eli ayagi duzgun ve kucagimiza alacagimiz bebegi nasip etsin aminnnnnn.
pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım aşkısı....................................9-10 Aralık ranagül...............................10 Aralık asligokce.............................11 Aralık Lalezar.............................12 Aralık chatLak..............................13 Aralık mrs.m...............................12-14 Aralık yazgülü24...........................16-18 Aralık Desen.................................19 Aralık esmos.................................20 Aralık
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasim anne adayi superrrrrr) Dila2..................................18 Kasim (kasim anne adayi superrrrrr)
slm kizlar nasilsiniz bende durumlar bi yonden kotu bi yonden cok iyi.dr ye gittim sabah kizlar ve bebegim daha 1 haftalikken tutunamamis cunku ozurluymus bebek saglikli olunca rahima tutunurmus ve yerlesirmis ama ozurlu olunca tutunamazmis ve dusermis ve dusmus. sim di enfazla 1 2 aya kadar tekrar hamile kalirsin konrunma dedi.bende durumlar boyle kizlar biyandan uzuluyorum bir yandan seviniyorum bebek kucukken yok oldugu icin korunmaya gerek yok dedi nasip bakalim onumuzdeki maclara allahi saglikli sigatli hayirli eli ayagi duzgun ve kucagimiza alacagimiz bebegi nasip etsin aminnnnnn.
canımınn içisiiiii üsülmeee
ne seni ne de teyzelerini çok bekletmicek mercimek bak ben bu ay hamiş kalacaksın gibi hissediorummm
inşşşşşşşşşş bitanemmmm ayak çıkamamıştırrrr içerde kalmıştırrrr :laugh:
kizlar kendimi bekleyenler listesine yazamiyorum cunku dusukten sonra nezaman regl olucagimi bilmiyorum normalde 25 26 gunde olmam lazim ama dusuk nedeniyle belki degisme olabilir bakalim aralik 17 bekliycem ama once gelmesi lazim belkide tekrar hamile kalirim ama esim bugun tr ye gidicek kurban dagitmak icin bir hafta kalicak belki bu ay kacira biliriz yumurtayi.
canım bak düşmüş ya vardır bunda bir sebep. evet üzülüebilirsin ama rabbim sana onu uygun görmemiş. en azından hamile kalabildiğin oluyor buna şükret😀 allah sağlıklı sihhatli bebişler nasip eylesin canım sana
Slm canim hosgeldin.. uzuldum canim ama Rabbim insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi ve saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip eder guzelim.. Uzulme olur mu..
Sana ugurlu geleyim diye listeye eklemistim o zamanlar ama galiba birazcik ugursuz geldim 🙁🙁
canımınn içisiiiii üsülmeee
ne seni ne de teyzelerini çok bekletmicek mercimek bak ben bu ay hamiş kalacaksın gibi hissediorummm
inşşşşşşşşşş bitanemmmm ayak çıkamamıştırrrr içerde kalmıştırrrr :laugh:
canım bak düşmüş ya vardır bunda bir sebep. evet üzülüebilirsin ama rabbim sana onu uygun görmemiş. en azından hamile kalabildiğin oluyor buna şükret😀 allah sağlıklı sihhatli bebişler nasip eylesin canım sana