kizlar kendimi bekleyenler listesine yazamiyorum cunku dusukten sonra nezaman regl olucagimi bilmiyorum normalde 25 26 gunde olmam lazim ama dusuk nedeniyle belki degisme olabilir bakalim aralik 17 bekliycem ama once gelmesi lazim belkide tekrar hamile kalirim ama esim bugun tr ye gidicek kurban dagitmak icin bir hafta kalicak belki bu ay kacira biliriz yumurtayi.
Canim sen simdi dinlen ve listeyi bosver emin olabilecegin bi tarih olursa onu yazarsin canim..
Hmm demek seninde esin gidiyor kurban dagitmaya.. Benimkide gitmek istiyordu bu sene ama nasip olmadi.. onlar genelde afrikaya falan gidiyorlar.. Tabi Turkiyeyede ama bu sene nasip olmadi seneye insallah..
yazım gülüm bidenem sen bizim uğurumuzsun ki uğurluda geldin kaldı bak hazal öle deme.....
ama bebiş özürlümüşş bak ne annesini ne bizi üzmek istemedi ondan gittiii
Slm canim hosgeldin.. uzuldum canim ama Rabbim insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi ve saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip eder guzelim.. Uzulme olur mu..
Sana ugurlu geleyim diye listeye eklemistim o zamanlar ama galiba birazcik ugursuz geldim 🙁🙁
yok canimya senin ne sucun var bu sans bebegim zaten 1 haftalikken yerlesememis olsun canim ya hayirlisi boyleymis en onemlisi tekrar hamile kala biliyomusum.bakalim gelecek aylarda ne olucak nasip allahim ne verirse hayirlisini versin zaten kurani kerimdede yaziyor rabbim saglikli bebege yardim edermis yerlessin gelissin diye ama hayirsizsa ozurluyse kan haline getirip dusuruyormus allah hepimizin yardimcisi olsun.
canım bak düşmüş ya vardır bunda bir sebep. evet üzülüebilirsin ama rabbim sana onu uygun görmemiş. en azından hamile kalabildiğin oluyor buna şükret😀 allah sağlıklı sihhatli bebişler nasip eylesin canım sana
evet canim ya aslinda uzulmekten cok sevindim canim bana aci cektirmeden kurtaja gerek kalmadan kendiliginden yok oldu bide allah korusun oyle ozurlu falan olsaydi allahim benide onuda korudu ve hakkimizda hayirli olani verdi allahim binkere sukurler olsun.
yazım gülüm bidenem sen bizim uğurumuzsun ki uğurluda geldin kaldı bak hazal öle deme.....
ama bebiş özürlümüşş bak ne annesini ne bizi üzmek istemedi ondan gittiii
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Özzlemm............................22 Kasım
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım esmos................................28 kasim ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım aşkısı....................................9-10 Aralık ranagül...............................10 Aralik asligokce.............................11 Aralik Lalezar.............................12 Aralık mrs.m...............................12-14 Aralik yazgülü24...........................16-18 Aralik
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasim anne adayi superrrrrr) Dila2..................................18 Kasim (kasim anne adayi superrrrrr)
yok canimya senin ne sucun var bu sans bebegim zaten 1 haftalikken yerlesememis olsun canim ya hayirlisi boyleymis en onemlisi tekrar hamile kala biliyomusum.bakalim gelecek aylarda ne olucak nasip allahim ne verirse hayirlisini versin zaten kurani kerimdede yaziyor rabbim saglikli bebege yardim edermis yerlessin gelissin diye ama hayirsizsa ozurluyse kan haline getirip dusuruyormus allah hepimizin yardimcisi olsun.