iyiyim bende canim buraya girdim daha iyi oldum
bugün başım çok ağrıyor heç keyfim yok kistim var çok dertliyim ne yapıcam bilmiyorum. kist varken hamile kalınmaz dimi ooyyy oyyyyyyyy bu kadar şey benimi bulur yhaaaaa
Canim bi hap at istersen kuvvetli bir agri kesici.. Insallah o kistten en kisa zamanda kurtulursun guzel arkadasim benim..
bak hepimiz birseylerden yakiniyoruz ne yapalim Rabbim bizleride boyle siniyor demekki.. Takma kafana bitanem insallah hersey yoluna girecek..
canım ne bilimmm içimmi ki ağrı kesici içmeyide heç sevmem ama oyy oyyy artık ben çok umutsduxz oldum yhaaaaaaaaa
sağol canım,inşaallah.bildiğim kadarıyla 1 defa iğne olunuyor sonrasındada aşılama.Slm canim hosgeldin..
Hayirlisi bitanem insallah onumuzdeki ay asilaman tutar.. tek bi defa mi igne oluyormus?
canım,bu benim ilk aşılamam olacak.120 tl iğnenin fiyatı.aşılamayı 150 tl'ye yapacağını söyledi doktor.bende pko var.eşimde normal sperm sayısının az olduğu söylendi ve aşılamaya karar verildi.normalde bu ay yapılacaktı ama yumurta oluşmasına rağmen gelişmemiş.aşılamadada sonuç vermezse tüp bebek deniyor.inşaallah aşılamadada sonuç alırız.canımcım ilk aşılaman mı olacak ?
120 tl olan aşılama fiyatımıymış neden aşılamaya karra verdiniz anlatsana birascıkkk
sağol canım,inşaallah.bildiğim kadarıyla 1 defa iğne olunuyor sonrasındada aşılama.
canım,bu benim ilk aşılamam olacak.120 tl iğnenin fiyatı.aşılamayı 150 tl'ye yapacağını söyledi doktor.bende pko var.eşimde normal sperm sayısının az olduğu söylendi ve aşılamaya karar verildi.normalde bu ay yapılacaktı ama yumurta oluşmasına rağmen gelişmemiş.aşılamadada sonuç vermezse tüp bebek deniyor.inşaallah aşılamadada sonuç alırız.
doktora gitmek neysede muayene beni bitiriryor.kadınlık kadar zor 1şey olmasa gerek.inşaallah sonucu güzel olur.
canım ne bilimmm içimmi ki ağrı kesici içmeyide heç sevmem ama oyy oyyy artık ben çok umutsduxz oldum yhaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?