Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ewt haklısın aynen öyle kendimi yiyorum resmen ama etrafımdaki insanların da çok etkisi oluo tek suç bende değil yani

ben sirf her ay bu etrafimdaki insanlarin sorularina ve yanlis yonlendirmelerine maruz kalmamak icin kimseye bebek istedigimi soylemedim.. Bir ben biliyorum birde esim.. birde 2 tane en yakin arkadasim.. Ve sizler tabikide.. Yoksa her ay var mi birsey sorusuna cevap vermekten depresyona girerdim herhalde.. Simdi soranlara dusunmuyorum daha erken diyip gecistiriyorum..

yok kı9z ben sabrederim zaten heray olucağımı anlıorum adet bu ayda öle kızlar ben cıkıorum adet olunca yada günüm gecince girer yazarım size tamam mı kendinize dikkat edin

Burdakilerin hepsi aynı bütün eczanelerde aynı test var neyse yaa çıkacak olduktan sonra ondada çıkar bugün yakından tanıdıım bi ablamla konuştum anlattım ona durumu o da dediki sen kesin hamilesin aynı senin yaşadıklarını bende yaşamıştım 1 ay sonra diğer adetimde belli oldu dedi onunda aynı lekelenmesi falan olmuş varya çıkarsa inanılmaz mutlu olucam çok sevinirim