bizde canım eşimle konuştuk önceleri istiyodu ama bana çok belli etmiyodu bebek olayını ama bu ay bişiler oldu artık istiyorum diyo ve istiyosak sıkı çalışmak gerek çünkü bixzde hep yumurtlama günlerini kaçırıyoduk.hatta ben yumurtlama günümü erken zannedip çalışmaları bırakıyoduk.bu ay ovulasyon testi kulladım tatlım 25.gün koyu çift çizgiyi yakaladım ve nekadar geç olduğunu analdım yumurtlamamın yada bilmiyorum hiç yuymurtlamadım aama o ikik koyu çizgiyi ancak o gün görebildim ve biz yine deeğerlendiremedik hayırlıısı olsun diyorum ama bundan sonra daha dikkatli olamamız gerekiyo snırım😀inşallah gelir meleklerimiz Rabbim nasip eyler inşş.
eğer takıyosan olabilir gecikmeeeşimdi gecen ay ben 28 inde adet oldum bu ayda 28 oldum yani tam bi ay ve bundan onceki aylarda 3 gunn erken geliyordu
JELLIBONcummm özlemişi seni de göremiyodum ne zamandır şimdi de hemen çıkıcam annemler yemeğe geliyo onları gidip almam gerekiyo evlerinden yarın öğlenden sonra giricem konuşuruz denk gelirsek öpüyorum seni kocaman canım🙂
tatlım yaa düşünme öylee hem kavga falan da etmeyin bu konudaa bak daha çok strese sokarsın kendini.çok şükür eşimle bu yönde bi sorunumuz yokk bu ay ilk denedim ovulasyon testini ve eşim il dışında olduğu içinkaçırdıkvalla canım eşlerin bu vurdumduymazlığı bizde çok büyük sorunlara yol açacak gibi.sanki özellikle ayarlıyor gibi yumurtlama dönemine kadar ii çalışıyoz tam tehlikeli günler geliyor bizim evde kavga.kavganın nedeni de malum yine vurdumduymazlık,hayır dayanamıyorum,bukadar çocuk iste,eşim benden çok istiyor,ama uykundan şundan bundan taviz verme.sanki leylekler getirecekmiş gibi,bazen benle alay ettiğini düşünüyorum.üstelik bütün can sıkıcı sorularla ben muhatap olmak zorundayım ona kimsenin bişey sorduğu yok,üstelik canım ben de o testlerden kullandım,benim yumurtlamam takvim yöntemiyle uyuşuyor,yani tutturmak da kolay ama beyefendinin kaprisi yüzünden tutturamıyoruz,bazen hayırlısı bu belki diyorum belki çocuk sahibi olmamalıyız,evliliğimi de sorgulamaya başlıyorum galiba.
Ayy canim benim,seninde mi mercimegin oldu,hayirlisi bakalim tatlim...hersey yolundaymis ya cok sevindim...slm meleklerim nasilsinizzzz
bayraminiz nasil gecti umarim herkes icin keyifli bi bayram gecmistir
ben yeni dr dan geldim kizlar mercimegimi gördüm sizin deyiminizle 6. haftasinin icindeymis hersey yolundaymis cok minnacik bseydi ve cok güzel bi duyguydu allah insallah en kisa zamanda sizinde sesinizi duyar ve kucaklarinizi doldurur.resmini bile cekti verdi ayyy cok heyecanlandimmm görünce ve yalniz gitmistim pek bsey anlamadim dr dediginden ama her sey iimis önemli kismini anladim yani
midem cok kötü ve belimin agrisi ile kasik agrilarim hala devam ediyo normalmis bakalim iste artik böyle devam edecegizzz hepinizi öpüyom
bugün benim nette bi sorun var bi türlü acilmiyo sayfalar anlamadim yaa
cooooooooook tesekkürler dilam ve carizmam allah insallah isteyen herkese nasip eder hayirlisiyla
ooooyyy oyy dr a gitmekte ne zormus yaa gittim beni karistirdi oydu resmen yaaa hala canim aciyo resmen ne zormus ve üstelik bunu her ay yapacak bidahaki terminim 1 ayin 4 ne o zaman gene ayyy korkuyom öyle catalda yaa valla üstelik bide böyle bi demir gibi bseyle soktu bakti o icindeyken cöple bseye bakti falan ama benim canimda cikti yyaniii korkutmus gibi olmayim sizleri ama öyle oldu valla
yazgülümmmmm canim nirdesin bacimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?