benim 1 kızım var zaten 4,5 yaşında allahım ilk önce ona sağlık versin,sonra ilk başta hiç çocuk sahip olmayanlara bu duyguyu tattırsın içindede bana (sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin rabbim cümlemize)aynen canım aynen bende bıktım artık belırtı aramaktan o yuzden uzaklastım buralardan arada bakıyorum öyle işte ne dıyelım hakkımızda hayırlısı ınsallah en kısa zamanda kavusuruz melekelrımze
yok artık stres falan yapmıyorum ilk başlarda çok takıyordum ama artık oluruna bıraktım.stres yapma allah zamanı gelince gönderirir
benim 1 kızım var zaten 4,5 yaşında allahım ilk önce ona sağlık versin,sonra ilk başta hiç çocuk sahip olmayanlara bu duyguyu tattırsın içindede bana (sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin rabbim cümlemize)
ya bişey diyicem fatoştan haberim varmı sizin ark.daha eskiye dayanıyor merak ediyorum fatoşuda nasılbılıyorum canım kızın oldugunu Allah bagıslasın ınsallah bızlerde annelık duysunu tadabılırız güzel Allah ım bızlerde nasıp etsın ınsallah AMIN
ya bişey diyicem fatoştan haberim varmı sizin ark.daha eskiye dayanıyor merak ediyorum fatoşuda nasıl
anladım canım allah inş.fatoşunda gönlüne göre verircanım fatos ıyı hersey yolunda görüşüyoruz hala bız herseyı oluruna bıraktı kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?