5 ay oldu eklemiyordum kendimi listede görünce daha çok stres yapıyordum bakalım belki bu ay uğur getirir
inşallah hepimize uğur getirirde hepimizin göbişi bebiş dolar.negüzel olur böle olsa yaw🙂inş canım ben de uzun bir aradan sonra ilk geçen ay ekledim,aman insan eklese de eklemese de stresten kurtulamıyor,hiç olmazsa burda arkadaşlarımızla heyecanlı bekleyişi sürdürüyoruz,hem listemiz de yeniden büyüdü,hareketlendi🙂
ben aslında ümitli değilim ama artık allahıma bırakıyorum her şeyi o isterse her şey olur.
hayirli cumalar ve ii aksamlar melislerim ben carsamba aksamindan beri hastanedeydim ve giremedim cünkü benim demistim galiba akintim oldu koyu kahverengi seklinde ve hastaneye gittim iceri aldilar gözetim altina almak icin ve sonunda evdeyim ama akintim hala devam ediyo ama kan olmadii icin dr normal oldugunu ve eski icerde kalan kanlar olabilecegini söyledii tabi benim halimi tahmin edersinizzz...
canlarim benim yazgülüm,chatlakim,msr m,dilam,hazalim ve adini sayamadiim arkadaslarim hepinizi kocaman öpüyom ve allahim insallah dualarinizi duyar diyorum ve hepinizi allaha emanet ediyom tabi benimide beni cok korkutuyo insallah bsey olmazz
sürekli yatmali ve cok icmeliymisim falan filan bakalim artik gerisi allaha kalmis bsey eger kismeti varsa gelir allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
cenem düstü biliyom ve size ii aksamlar dilyom görüsmek üzere meleklerimm
Ya Amerika'dan döndükten sonra sıkı bir hareketlilik döneminin içine girdim buralarda.Eşim de döneli iki hafta oldu daha yeni yeni rutine döniyoruz.Sayfaları uzun uzun hiç okuma fırsatım olmadı,o yüzden Yoncaxla yazışmanıza denk gelip okuyamadım.Yoksa mutlaka bir 'cee' derdim 🙂
Yoncax'ın hamilelik nasıl gidiyormuş?Umarım herşey yolundadır.pek tanıdık kimse kalmamış ama bundan sonra daha sık girmeye çalışırım,kaynatırız eskiden olduğu gibi :laugh:
Kocaman öpüyorum seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?