zaten kafaya takmadığın bi zamanda çıkıp gelirmişşşş 😀 ben diyenlerin yalancısıyım sanırım hep takıyorum ki 2,5 senedir tutturamadım ama vardır diorum bundada bi hayır....
sende çok kafana takmamaya çalış güselim istersen stres yapmam dersen yaz bu ay ama emin olmak için bekleyebilirsinde sen bilirsin..
Gunaydinlaarrrrr ben geldim yine 🙂 Nasilsin? Chatlagim findikli cikolatam naber bitanem?
Benden iyilik isleri biraz salliyom bu sabah 🙂
Kizlar ben gecen cuma gunu preseed siparis ettim cumartesi sabah geldi ama daha denemeye vakit olmadi ilk firsatta deneyecegim.. Bu ay ovulasyon testlerini kullanmadim onlarda tepemi attirmaya basladi bekledigim gunlerin hic birinde positif cikmadi paramda cope gitti sagolsunlar artik kafama gore takilmaya karar verdim bende 🙂
Slm canim.. bende ozledim valla ama iste biraz yogundu islerim o yuzden cok fazla giremedim..
Guzelim bu testleri ben cozemedim.. Bir bakmissin dogru cikiyor sonra tekrar olmuyor :-S karisik birsey yani senin anlayacagin.. ama bu benim dengesizligimden kaynaklanan birsey ben duzensiz adet oluyorum cunku.. Belkide test yaptigim gunleri tutturamiyorum..
Sen dene yinede herkeste benimki gibi olacak diye birsey yok yani..
Slm canim.. bende ozledim valla ama iste biraz yogundu islerim o yuzden cok fazla giremedim..
Guzelim bu testleri ben cozemedim.. Bir bakmissin dogru cikiyor sonra tekrar olmuyor :-S karisik birsey yani senin anlayacagin.. ama bu benim dengesizligimden kaynaklanan birsey ben duzensiz adet oluyorum cunku.. Belkide test yaptigim gunleri tutturamiyorum..
Sen dene yinede herkeste benimki gibi olacak diye birsey yok yani..
Bi deniyim o zaman regl olduğum için o kadar rahtladım ki sanki patlıycak gibi şişmiştim artk.Herkes zayıflamışsın dio gel de anlat derdini 🙂 neyse allahtan atlattım.Yoğunluklar hiç bitmio ki
Bi de ben bu ay hangi birine yetişçem bilmiorum.Sabah 8 de işe geliorum.Öğleden sonra 3 te çıkıp okula gidiorum.Ordan da akşam 11 e doğru geliorum.Bi de şimdi hamile kalmak istiorum.inş aksamalar olmaz 🙂
Bi de ben bu ay hangi birine yetişçem bilmiorum.Sabah 8 de işe geliorum.Öğleden sonra 3 te çıkıp okula gidiorum.Ordan da akşam 11 e doğru geliorum.Bi de şimdi hamile kalmak istiorum.inş aksamalar olmaz 🙂
Gunaydinlaarrrrr ben geldim yine 🙂 Nasilsin? Chatlagim findikli cikolatam naber bitanem?
Benden iyilik isleri biraz salliyom bu sabah 🙂
Kizlar ben gecen cuma gunu preseed siparis ettim cumartesi sabah geldi ama daha denemeye vakit olmadi ilk firsatta deneyecegim.. Bu ay ovulasyon testlerini kullanmadim onlarda tepemi attirmaya basladi bekledigim gunlerin hic birinde positif cikmadi paramda cope gitti sagolsunlar artik kafama gore takilmaya karar verdim bende 🙂
amanınnnn yazım gülüm datlım gıymatlımmm şekerparemmm gelmişşşşşşşşşşşşş
çok ösledim anacımm nerelerdesin yaww....
içimden geçiriodum bende bgn de uğramazsa bi seans lasım diye ama tühhhh :laugh:
buarada preseed i ne zaman ve nerden sipariş ettin canım ben cmtsi verdim 10 gün sürermiş sanırım yani bidahaki aya kullanıcam nasipse inşşşşşşş hamiş koca göbişş oluruk artıkınnnnn 🙂
Okulum bu sene bitio kısmetse yani Haziran da valla bazen bende kendime hayret ediorum.Nasıl yetişiorum die.Ama bebek olursa zaten okul bitmiş olcak daha rahat olur