amanınnnn yazım gülüm datlım gıymatlımmm şekerparemmm gelmişşşşşşşşşşşşş
çok ösledim anacımm nerelerdesin yaww....
içimden geçiriodum bende bgn de uğramazsa bi seans lasım diye ama tühhhh :laugh:
buarada preseed i ne zaman ve nerden sipariş ettin canım ben cmtsi verdim 10 gün sürermiş sanırım yani bidahaki aya kullanıcam nasipse inşşşşşşş hamiş koca göbişş oluruk artıkınnnnn 🙂 🙂
Evet bol fistikli baklavam ben geldim 😉 Hissettim bugunde girmezsem beni guzel bi seansin bekledigini o yuzden girdim bak
Ah bidenem sorma yogunluk var biraz isyerinde yilbasi falan yaklasiyor ya.. Birde ben 2 hafta sonra Istanbula gidecegim icin isler dahada birikiyor 🙁 onlari bitirmem gerekiyor ama seni ihmal edermiyim hic okuyom hep yazilanlari 😉
Canim ben preseedin hollanda sitesinden buldum telefonla siparis verdim ertesi gun eve geldi.. Daha odemedim once bi deneyimde sonra oderim 🙂 1 paketi 19,95 euro burda.. simdilik bir paket siparis verdim memnun kalirsam sonra tekrar siparis ederim.. Tabi insallah gerek kalmazda hamis kaliriz demi 😉
Benimde bu ay yumurtlama donemi gecti herhalde ama yinede ilk firsatta kullanacagim 😉
amanınnnn yazım gülüm datlım gıymatlımmm şekerparemmm gelmişşşşşşşşşşşşş
çok ösledim anacımm nerelerdesin yaww....
içimden geçiriodum bende bgn de uğramazsa bi seans lasım diye ama tühhhh :laugh:
buarada preseed i ne zaman ve nerden sipariş ettin canım ben cmtsi verdim 10 gün sürermiş sanırım yani bidahaki aya kullanıcam nasipse inşşşşşşş hamiş koca göbişş oluruk artıkınnnnn 🙂
Okulum bu sene bitio kısmetse yani Haziran da valla bazen bende kendime hayret ediorum.Nasıl yetişiorum die.Ama bebek olursa zaten okul bitmiş olcak daha rahat olur
aramiza hosgeldin canim ben gormedim galiba seni daha once.. Hmm insallah adet olmazsin canim var mi belirti falan?
hoşbulduk cnm daha önce konuşamadık bitürlü belirtim 2hafta kasık ağrısı çektim 2-3 gündür bişey kalmadı bitti yok şimdi sadece bacaklarım ağrıdı dün akşam inşallah olmam da ama adet olcakmışım gibi geliyor bana
aramiza hosgeldin canim ben gormedim galiba seni daha once.. Hmm insallah adet olmazsin canim var mi belirti falan?
hoşbulduk cnm daha önce konuşamadık bitürlü belirtim 2hafta kasık ağrısı çektim 2-3 gündür bişey kalmadı bitti yok şimdi sadece bacaklarım ağrıdı dün akşam inşallah olmam da ama adet olcakmışım gibi geliyor bana [/QUOT
kızlar yaaa inşallah bunlar hamilelik belirtileridir.olabilir mi sizce