özlem hira Yeni Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.674 yaz günesi' Alıntı: slm kıslar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam canım ama burda pek selam alan yok yaaa ii şükür sen nasılsın
yaz günesi' Alıntı: slm kıslar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam canım ama burda pek selam alan yok yaaa ii şükür sen nasılsın
mibrim Yeni Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.675 bende fena değilim be kızlar giderek bulantılar azalıyor galiba..kilo verdim sivilcelerim çıktı dip boyam geldi kendimi kötü hissediyorum yaaaaa😀
bende fena değilim be kızlar giderek bulantılar azalıyor galiba..kilo verdim sivilcelerim çıktı dip boyam geldi kendimi kötü hissediyorum yaaaaa😀
mibrim Yeni Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.676 ya kızlar şu saç boyama hakkında ne diyorsunuz bu ünlüler ne yapıyor yahu organik boya falanmı
özlem hira Yeni Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.677 eyşan' Alıntı: bende fena değilim be kızlar giderek bulantılar azalıyor galiba..kilo verdim sivilcelerim çıktı dip boyam geldi kendimi kötü hissediyorum yaaaaa😀 Genişletmek için tıkla ... kız eyşan hamiş hamiş ne boyası sonra bebişte boyalı çıkar bakk:laugh:
eyşan' Alıntı: bende fena değilim be kızlar giderek bulantılar azalıyor galiba..kilo verdim sivilcelerim çıktı dip boyam geldi kendimi kötü hissediyorum yaaaaa😀 Genişletmek için tıkla ... kız eyşan hamiş hamiş ne boyası sonra bebişte boyalı çıkar bakk:laugh:
yaz günesi Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.679 arzu85' Alıntı: aleyküm selam canım ama burda pek selam alan yok yaaa ii şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende ii göbek buyutuyom artık kontroller felan ugrasıyom
arzu85' Alıntı: aleyküm selam canım ama burda pek selam alan yok yaaa ii şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende ii göbek buyutuyom artık kontroller felan ugrasıyom
yaz günesi Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.680 eyşan' Alıntı: bende fena değilim be kızlar giderek bulantılar azalıyor galiba..kilo verdim sivilcelerim çıktı dip boyam geldi kendimi kötü hissediyorum yaaaaa😀 Genişletmek için tıkla ... kac aylık oldu cnm mıde bulantın gecınce alırsın kıloları ayrıca hamısken sac felan boyatma en azından ben oyle yaptım kuaforumde boyomamıstı dr rapor al dedı
eyşan' Alıntı: bende fena değilim be kızlar giderek bulantılar azalıyor galiba..kilo verdim sivilcelerim çıktı dip boyam geldi kendimi kötü hissediyorum yaaaaa😀 Genişletmek için tıkla ... kac aylık oldu cnm mıde bulantın gecınce alırsın kıloları ayrıca hamısken sac felan boyatma en azından ben oyle yaptım kuaforumde boyomamıstı dr rapor al dedı