canım ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın duygularımızı. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...BEBEĞİM...
Nerdesin meleğim. seninle uyuyor, seninle kalkıyorum.gözümü çevirdiğim her yerde sen varsın. seninle tanışmadan seni seviyor özlüyorum.önüme çıkan her çocuğun gülüşünde saklısın sanki, rüyalarım da "az kaldı geliyorum" diyorsun ama uyandığımda yoksun. ve rüyalarımda sana sarılarak gideriyorum özlemini. özlemsin, hasretsin yüreğimde, gelde ıslansın kirpiklerim sevinç göz yaşlarımla. gelde dünyanın en güzel sözcükleriyle seveyim, bağrıma basayım seni meleğim. biliyorum bu benim ve benim gibi meleklerin özlemini çeken arkadaşlarımın imtihanı ve ben inanıyorum ki Rabbim şu an yollamıyorsa seni bu dünyaya bir bildiği vardır. boynumu eğiyorum Allah ne derse o olur ve ümitle ellerimi yeniden açıyorum yeniden diliyorum dileniyorum seni Rabbimden. kucağım açık, gözlerim yollarda seni heyecanla en güzel sözcükleriyle seveyim, bağrıma basayım seni meleğim. biliyorum bu benim ve benim gibi meleklerin özlemini çeken arkadaşlarımın imtihanı ve ben inanıyorum ki Rabbim şu an yollamıyorsa seni bu dünyaya bir bildiği vardır. boynumu eğiyorum Allah ne derse o olur ve ümitle ellerimi yeniden açıyorum yeniden diliyorum dileniyorum seni Rabbimden. kucağım açık, gözlerim yollarda seni heyecanla bekliyorum meleğim...gel artık sıkılmadınmı düşlerimin konuğu olmaktan, gelde hayatımın en güzel parçası ol. hazırım uykusuz gecelere, hazırım yanıbaşında oturup saatlerce haykırarak. anlarlarmı beni meleğim, onlar ne kadar meleksiz kaldı ki? ellerim havada gözlerim yolda seni bekliyorum hayırlısıyla meleğim. sen beklenenimsin, Allah'ım en kısa zamanda bana ve isteyen bütün arkadaşlarıma hayırlısı ile nasip eder inş meleklerimizi.
canım yaaaa tek kelimeyle harika ne diyeyim AMİNNNNNN bitanemm AMİNNNNnBEBEĞİM...
Nerdesin meleğim. seninle uyuyor, seninle kalkıyorum.gözümü çevirdiğim her yerde sen varsın. seninle tanışmadan seni seviyor özlüyorum.önüme çıkan her çocuğun gülüşünde saklısın sanki, rüyalarım da "az kaldı geliyorum" diyorsun ama uyandığımda yoksun. ve rüyalarımda sana sarılarak gideriyorum özlemini. özlemsin, hasretsin yüreğimde, gelde ıslansın kirpiklerim sevinç göz yaşlarımla. gelde dünyanın en güzel sözcükleriyle seveyim, bağrıma basayım seni meleğim. biliyorum bu benim ve benim gibi meleklerin özlemini çeken arkadaşlarımın imtihanı ve ben inanıyorum ki Rabbim şu an yollamıyorsa seni bu dünyaya bir bildiği vardır. boynumu eğiyorum Allah ne derse o olur ve ümitle ellerimi yeniden açıyorum yeniden diliyorum dileniyorum seni Rabbimden. kucağım açık, gözlerim yollarda seni heyecanla en güzel sözcükleriyle seveyim, bağrıma basayım seni meleğim. biliyorum bu benim ve benim gibi meleklerin özlemini çeken arkadaşlarımın imtihanı ve ben inanıyorum ki Rabbim şu an yollamıyorsa seni bu dünyaya bir bildiği vardır. boynumu eğiyorum Allah ne derse o olur ve ümitle ellerimi yeniden açıyorum yeniden diliyorum dileniyorum seni Rabbimden. kucağım açık, gözlerim yollarda seni heyecanla bekliyorum meleğim...gel artık sıkılmadınmı düşlerimin konuğu olmaktan, gelde hayatımın en güzel parçası ol. hazırım uykusuz gecelere, hazırım yanıbaşında oturup saatlerce haykırarak. anlarlarmı beni meleğim, onlar ne kadar meleksiz kaldı ki? ellerim havada gözlerim yolda seni bekliyorum hayırlısıyla meleğim. sen beklenenimsin, Allah'ım en kısa zamanda bana ve isteyen bütün arkadaşlarıma hayırlısı ile nasip eder inş meleklerimizi.
BEBEĞİM...
anladım canım olsun herseyın hayırlısı bız bütün ay günasırı çalışıyoruzda ne oluyor hiç bosa kürek çekıyoruz hep durmadan benım sıpa beklıetıyo hala benı işte🙂 ınsallah tez amanda kavusuruz meleklerımıze
MRS M.,SELZEH,YAZGÜLÜ yazdıklranızı okudum canlarım.
hani anlatılmaz yaşanır diye 1 laf vardır.yalnızca yaşıyorum.şuan öyle büyük 1 imtihanın içindeyimki yalnızca sabrediyorum.eşimin yalnızca kendi bildikleri doğrudur ve herzaman patlamaya hazır 1 bombadır.onunla konuşabilmekmi ne mümkün.yalnızca ev 1 mola yeridir onun için.ve sürekli ama sürekli psikolojik baskı uygular.bak ben seni dövüyormuyum,buna benzer 1 sürü şey.kendi kendine küser,hiç 1 sebeb yokken,eve gelmez,aramaz.ailemin yanında 1 melek.sanki bunları yapan o değilde benmişim gibi davrenıyor.ailemde siz ufak şeyleri büyütüyorsunuz moduna giriryor.hani sırlar dünyası vardıya hayatım bu benim maalesf.
1'de kendi ailesi var kendinden beter.onunla mı uğraşıyım ailesiylemi.1'de çocuk olmaynca ve kusur eşimdede var ama bunu asla kabul etmiyor.
benim en büyük hatam kendi ayaklarımın üzernde durmamam.şuan bu kadar sıkıntıyı çekmezdim.ve asla çalışmamada müsade vermiyor.
kafanızı çok şişirdim biliyorum ama paylaşmaya çok ihtiyacım vardı.bunlar yaşadıklarımın binde biri.
LÜTFEN DUALARINIZDA BANADA YER VERİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?