Aaaaa ben de merak etmiştim bayadır msn yide açmıyoo.Üzüldüm aslında yaaa Nur çok tatlı bir insan.Neyse toplasın biraz kendini ii hissettiği zaman belki bi daha girer hatta güzel haberler verir inş.
Hepimiz için hayırlısı olsun...
bu arada bır dipnot kızlar bu zaman kadar lısteye ekledıgım baya kısı hamıle kaldı bı ben kalamadım o baska🙂
Canım benim herşey nasip kısmet iştee...Biliyosun ben de uzun zamandır hatta seninle birlikte, her ay yeni bir umutla ve yine her ay hayalkırıklığıyla bekledik durduk.Ama nasipten ötesi yok.Eminim Allah bizim için en uygun zamanda meleklerimizi kucağımıza verecekbu arada bır dipnot kızlar bu zaman kadar lısteye ekledıgım baya kısı hamıle kaldı bı ben kalamadım o baska🙂
Beni site 100 kez silsin sen bin kez ekle bu ay yine de olmaz 😀 ;ama hadi hayırlısı bakalım :salıncak:
20'sinde ilk haberi ben vereceğimCanım benim herşey nasip kısmet iştee...Biliyosun ben de uzun zamandır hatta seninle birlikte, her ay yeni bir umutla ve yine her ay hayalkırıklığıyla bekledik durduk.Ama nasipten ötesi yok.Eminim Allah bizim için en uygun zamanda meleklerimizi kucağımıza verecek
Canım benim herşey nasip kısmet iştee...Biliyosun ben de uzun zamandır hatta seninle birlikte, her ay yeni bir umutla ve yine her ay hayalkırıklığıyla bekledik durduk.Ama nasipten ötesi yok.Eminim Allah bizim için en uygun zamanda meleklerimizi kucağımıza verecek
olsun bu ay olmazsa öbür ay olur napalım olana kadar eklerım ben merak etme sen benım kendıme hayrım yok sadece🙂
Bir dahaki olmaz inşallah;ama olur da olursa seni bu kez ben ekleyeyeyim.Sen kendini ekleme.
Elim uğurludur benim
tamam canım olursa artık sen ekle benı benımde elım ugurlu ama işte kendıme degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?