Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız maalesef uzun zamandır giremiyorum biraz zor günler geçirdim bulantı ve kusmalarım yüzünden serum tedavisi yapıldı bikaç gün hastanede yattım sonrada rapor aldım evde dinlendim biraz şimdilik daha iyiyim bulantı için hap kullanıyorum yoksa halim harap valla🙁 sizler nasılsınız hamile kalan arkadaşları tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına İnşallah🙂)

Neyse artik arada geride kalmis sayfalara doneriz artik..

Bende oyle diyorum bazen kendi kendime sonra diyorum kizim sanki cocuk olduda bakmasi kaldi sacmalama diyorum 🙂 Kendi kendime konusmayi cok severimde..

Ama olsun herseye ama herseye raziyim yeterki gelsin melegim.. Mercimegim..

Canim regl belirtisi icin 3-4 gun oncesinden baslamis olmasi cok erken degil mi? ve daha 3 gun var.. Normaldede bu kadar erken regl belirtilerin oluyor muydu? benimki genelde gelmeden 1 gun once belirti olur o kadar yani..

yazgülü canım bazen reglden 1-2 gün önce kasık ağrısı olabiliyor. ama bu seferki epey ağrılı. yoksa farklı birşey mi var acaba diye de korkuyorum, kist gibi allah korusun. neyse dr ye gidicem bu ay. bakalım ne olacak.
ben tarihi 12-14 aralık yazdırdım. normalde 28 günde bir oluyor ve 28. günü 14 aralığa denk geliyor, ama geçen ay 26. günde geldi şaşırdı valla...bakalım ne olacak.