selam kızlar nasılsınız maalesef uzun zamandır giremiyorum biraz zor günler geçirdim bulantı ve kusmalarım yüzünden serum tedavisi yapıldı bikaç gün hastanede yattım sonrada rapor aldım evde dinlendim biraz şimdilik daha iyiyim bulantı için hap kullanıyorum yoksa halim harap valla🙁 sizler nasılsınız hamile kalan arkadaşları tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına İnşallah🙂)
Slm canim hosgeldin.. cok gecmis olsun canim ama ne guzel bak mercimegin karninda bundan guzel birsey olamaz ki.. Her ne kadar bazen agir olsada tadini cikar canim.. Ve umarim bulantilarinda en kisa zamanda gecerde rahat rahat gobus buyutursun 😉
canim farkli birsey olarak benim aklima tek birsey geliyor ve insallah oyledir.. Biliyorum bayram dolayisiyla cok fazla calisamadik dedin ama belli mi olur guzelim insallah hayirlisi ne ise o olur.. benimkide her zaman saskindi ama nedense bu siteye uye olduktan sonra baya duzenli olmaya basladi.. Acayip birsey ya gercekten 🙂
ben açıkçası hastalık türü şeylerden korkuyorum, inşallah yoktur öyle birşey. ahhhhhhh keşkeeee.... ama bu ay hakikaten belki de imkansız gibi. evet dediğim sebepten ötürü. tabiki belli olmaz ama bilmiyorum. sen bu siteyle tanışınca iyileşti o zaman 🙂
Slm canim hosgeldin.. cok gecmis olsun canim ama ne guzel bak mercimegin karninda bundan guzel birsey olamaz ki.. Her ne kadar bazen agir olsada tadini cikar canim.. Ve umarim bulantilarinda en kisa zamanda gecerde rahat rahat gobus buyutursun 😉
haklısın canım çok güzel bi duygu mercimeğim kocaman oldu teyzesi🙂 bi oynuyo görseniz elleri kolları kafasını bile kaldırıp indiriyo bulantılarım varken bile onu öyle izleyince herşeyi unutuyorum Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları
anladım canım ınsallah salı günü ögrenırsınız bakalım ögrenınce hemen yaz bızede tamam mı tatlım merak edıyorum bende bızlerde gördügün gıbı hala beklemedeyız bu cuma günü Allah ım sesımızı duysunda dualrımızı kabul etsın ınsallah bebeişlerımız gelsın hemencık amın
amiiinn canım İnaşallah..
senin kaç ay oldu canım doktora gidicem yazmışsın 1 sene olmadan tedavi yapmıyorlar diye biliyorum inşallah tedaviye falan lüzum kalmazda alırız hayırlı haberini
ben açıkçası hastalık türü şeylerden korkuyorum, inşallah yoktur öyle birşey. ahhhhhhh keşkeeee.... ama bu ay hakikaten belki de imkansız gibi. evet dediğim sebepten ötürü. tabiki belli olmaz ama bilmiyorum. sen bu siteyle tanışınca iyileşti o zaman 🙂
ınsallah canım hamıslıktendır yasadıkların ınsallah hiç bellı olmaz bak ben ne okudum yazayım sana hemde daha yenı bır olay bırkaç günlük sımdı kızlardan bırı ovulasyon testı almıs yapıyomus hep sılık çızgılar çıkıyomus testte ama esı sehır dısına çıkıcagı için gıtmeden hemen o gece çalışmıslar neyse esı gıtmıs o gün yıne ovulasyon testı yapmıs yıne sılık çızgı ertesı gün bı yapıyo pozıtıf esı yok yanında yanı yumurtlamadan ıkı gün önce çalışmıslar sadece ve suanda hamıle yanı tutmus demekkı olabılıyor
mrs m benimde aklıma belki hamileliktendir demek geliyo umarım öyledir hem çok az kalmış gününe aklına kötü şeyler getirme kist falan inşallah yoktur öyle bişey
keşke canım ama nerdeeee, bekliyorum bakalım. ben pek ona yormak istemiyorum. kaç aydır olmayınca sanki gerçekten hiç olmayacakmış gibi geliyor 🙁(
geçen ay da böyle biraz ağrı oldu. reglden galiba.
keşke canım ama nerdeeee, bekliyorum bakalım. ben pek ona yormak istemiyorum. kaç aydır olmayınca sanki gerçekten hiç olmayacakmış gibi geliyor 🙁(
geçen ay da böyle biraz ağrı oldu. reglden galiba.
amiiinn canım İnaşallah..
senin kaç ay oldu canım doktora gidicem yazmışsın 1 sene olmadan tedavi yapmıyorlar diye biliyorum inşallah tedaviye falan lüzum kalmazda alırız hayırlı haberini
canım bu 6. ayım benım işte ocaktada regl olursam hemen gıdıcem doktora 7. ayıma gırmıs olucam ocakta çünkü tatlım artık baksınlar tahlıllere napayım artık beklemek ıstemıyorum esımede tahlıl yapılır olur bıter sonrası Allah a kalmıs canım
saol bitanem bende çok özledim valla
malesef öğrenemedik cinsiyetini 14 haftalıktı muayeneye gittiğimizde doktor biraz daha bekleyelim dedi bu salı gidicem tam 16 haftalık olcak herhalde söyler o zaman bizde çok merak ediyoruz ona göre alışveriş yapamk istiyoruz artık🙂