ınsallah canım hamıslıktendır yasadıkların ınsallah hiç bellı olmaz bak ben ne okudum yazayım sana hemde daha yenı bır olay bırkaç günlük sımdı kızlardan bırı ovulasyon testı almıs yapıyomus hep sılık çızgılar çıkıyomus testte ama esı sehır dısına çıkıcagı için gıtmeden hemen o gece çalışmıslar neyse esı gıtmıs o gün yıne ovulasyon testı yapmıs yıne sılık çızgı ertesı gün bı yapıyo pozıtıf esı yok yanında yanı yumurtlamadan ıkı gün önce çalışmıslar sadece ve suanda hamıle yanı tutmus demekkı olabılıyor
Haklısın selzehcim hepsi allahtan, ol derse oluyor ama biraz da sabırsızlanıyoruz galiba. benim ailem üretken bir aile ben neden üretken değilim diyorum yaaa 🙂
benımde annem 6kardes babam 3kardes kayınvalıdem 5kardes kayınpederım 3kardes sımdı halalarımda ıkıser çocuk var teyzelerımde de ıkıser çocuk var dayımlarda da öyle esımın tarafında da hep teyzelerınde dayısında halasında ıkıser çocuk var anam bızde tık yok masallah neyı beklıyoz bız acaba dıyorum🙂
benımde annem 6kardes babam 3kardes kayınvalıdem 5kardes kayınpederım 3kardes sımdı halalarımda ıkıser çocuk var teyzelerımde de ıkıser çocuk var dayımlarda da öyle esımın tarafında da hep teyzelerınde dayısında halasında ıkıser çocuk var anam bızde tık yok masallah neyı beklıyoz bız acaba dıyorum🙂
Arkadaşlarım merhabalar, mailiniz bana ulaştı, lütfen bu yazmış olduğum cevabı alıntı yaparak deneyin bu sorun herkestemi var yoksa bir kişidemi var bakalım çözelim.