Merhaba kızlar nasılsınız
selzehcim ben de hala regl olmadım, inşallah da olmam ama yarını da beklemeliyim. dua et canım bizeeeee 🙂
bu arada ben bugün mutfakta çok kötü düştüm. yer ıslanmış terliklerim kaydı popomun üstüne oturdum🙂 her yerim acıyor ama çok şükür oturup kalkabiliyorum. içimden allahım bebeğim varsa nolur onu koru diye dua ettim.
belki yarın sabah test yaparım. çıkar mı ki sence? yoksa bekleyeyim mi?
ıyıyız canım sen nasılsın ayyy ne güzel regl olmamısın ya süper haber bu çok geçmıs olsun dıkkatlı ol Allah korumus senı canım egerkı gebelık varsa yarın çıkar tatlım yoncaxta 1 gün geçınce yapmıstı çünkü çıkmıstı ınsallah güzel haberler verırsın bıze dualrım sızınle
İnsallah yenı yıla bir sürü hamıs ıle gırerız ya ınsallah Allah ım duy sesımızı yardım et bızlere ne olur yarabbım hamıle kalalım tez zamanda amın
daha önce gecikiormuydu 2-3 gün yoksa ilk minormalde günüm dündü, eğer bugün hala olmazsa 2. günümde oluyorum, yani yarın 3. gün. inşallah gelmezde bebiş vardır yarabbimmm... çok sağol canım allah razı olsun. yarın haber veririm tabi regl olmazsam. umarım stres geciktirmiyordur, pek kafama takmamaya çalışıyorum.
inşallah canım inşallah aminİnsallah yenı yıla bir sürü hamıs ıle gırerız ya ınsallah Allah ım duy sesımızı yardım et bızlere ne olur yarabbım hamıle kalalım tez zamanda amın
daha önce gecikiormuydu 2-3 gün yoksa ilk mi
normalde günüm dündü, eğer bugün hala olmazsa 2. günümde oluyorum, yani yarın 3. gün. inşallah gelmezde bebiş vardır yarabbimmm... çok sağol canım allah razı olsun. yarın haber veririm tabi regl olmazsam. umarım stres geciktirmiyordur, pek kafama takmamaya çalışıyorum.
aaayyyy hadi inşallah sizler böle gecikince varya dahada heyecanlanıorum.yeniyıl bebeği olur inşallahburcums canım normalde regl düzenimde gecikme olmuyor, sadece 1 kez gecikmişti o da ilk korunmayı bıraktığımız aydı, stres yapmıştım ne olacak diye...tamamen psikolojik yani. artık zamanla alışınca stres aza iniyor. bakalım göreceğiz sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?