Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlım olacak tabi..artık bütün tahlilleri kötü olduğu halde bile anne baba olan insanlar var..tıp ilerledi.. sadece biraz zamana ihtiyaç var🙂

canımmmmmm ya,inan senin kadar üzüldüm,acaba kendimizi mi sıkıyoruz da reglinin gelmesini engelliyoruz,ben de bundan korkuyorum.benim de aslında test yapmam lazım,yapınca insan rahat bırakıyor kendini reglisi geliyor galiba,ben de yarın sabah yapayım.nolur üzülme canım,benim de hiç umudum yok zaten,bi yandan umutluyken bi yandan da negatif çıkacağına emin gibiyim.bizim de inş olacak bebişimiz.

Umutluyum 🙂 yani bu ay icin degil belki ama ilersi icin insallah.. Insallah seninkide guzel positif cikar canim..

evet canim Bade88 de ayni seyi yasamisti..

evet canım ya hatırlıyorum onda ne çıkmıştı.inşalllah kötü bişey olmaz yaaaa

O normal adet olacagi gun galiba biraz lekelenmesi olmustu sonra adet olmamisti.. Ama diger ay tekrar adet oldu.. Doktoru adet sokturucu ilac vermisti ama kullanmadi diye hatirliyorum..

aslında alışmaya başladığım için stres çok yapmıyordum, bu ay mümkün değil gibi demiştim ama gecikmesi beni ümitlendirdi o yüzden o kadar üzgünüm ki.... yaşım ilerliyor çünkü habire zaman kaybediyorum ve sürekli neden diyorum...

olacak tabii canım benim sen yeterki duanı ve çalışmalarını eksik etme rabbim hepimize o duyguyu tattıracak umutsuz olma cnm 🙂

Canim ya cok uzuldum senin adina insan ister istemez her ay umutlaniyor ve boyle gecikmeler yasayincada hamileyim diye dusunuyor degil mi.. Tabikide olacak bizlerinde melisleri canim benim.. Onlar bir yerlerde bekliyor insallah gelecekler.. Uzulme oldumu canim.. Hayirlisi boyle imis..