inş....canım benimmmm inşşş......kizlar lutfen listeye birilerini eklerken birilerini silmeyelim beni silmisler ama selzeh arkadasim tekrar eklemis insallah silinecektirimde ondan silinmisimdir gecen ay hamileligimdede beni silmislerdi ve ben israrla yazdirmistim allahim insallah bu ay gelir benim melegimde en onelisi kucagima alabileceksem gelsin dusuk beni cok etkilemisti allahim saglikli sihatli kucagimiza ala bilecek evlatlari nasip etsin.
gun aydin canim evet coktandir sizleri takip ettim ama yazamadin baya bi uzucu bir ay gecirdim ama rahatim artik calismalara basliycaz canim bugun insallah gun asiri regl gunume kadar nasip insallah allahim yuzumuzu guldurur sen nasilsin canim.kar bizim buralardada sagnak bisekilde basladi soyle bi yagsa cokcada kar gorse ozledik valla kari ama bizim burda pek kar yok.Hazal canim hosgeldin.. Nasilsin? Duzeldin mi biraz? uzun zamandir gorusemedik degil mi..
Basladin mi tekrar calismaya falan?
insallah canim allahim hepimizin yuzunu hayirlisiyla guldursun.inş....canım benimmmm inşşş......
kıyamam sanaaa bennn
gun aydin canim evet coktandir sizleri takip ettim ama yazamadin baya bi uzucu bir ay gecirdim ama rahatim artik calismalara basliycaz canim bugun insallah gun asiri regl gunume kadar nasip insallah allahim yuzumuzu guldurur sen nasilsin canim.kar bizim buralardada sagnak bisekilde basladi soyle bi yagsa cokcada kar gorse ozledik valla kari ama bizim burda pek kar yok.
HAZALCIM SEN NASILSIN.epey oldu giremiyorum ben işlerim çok yoğundu.BAŞLAMIŞ ARKADAŞLAR BİRER birer hamiş kalmayı sizide görce o listede inş.ALLAH HEPİNİZ GÖNLÜNE GÖRE VERSİNinsallah canim allahim hepimizin yuzunu hayirlisiyla guldursun.
:laugh: yok yok ben hamile mercimek falan demicem dalacam dilacım sanaaa...
bu kadar ısrarla seans isteyen görmedim bennnn 😛iha:
hoşgeldin fındık kurdummmmmm mucx..........................
bişeyyy yokkkkk
rahimin bebişe alışıyo gerilio sancıların artıyooo normalll
bulantılarının kesilmesine ilk üzülen anneeeeee :laugh:
o da normal annenin sözünü dinle bünyen alıştı mercimeğe hem uslandı minik mercimek ondan.........
hazalll bu ayy beraber bekliyoz inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz birlikte canımm tarihlerimiz aynı hayırlısı olsun bakalımm.Allahım o mutlu haberi almayı bizlerede nasip eeylesin inşşselzeh canim arkadasim tesekkur ederim beni tekrar listeye ekledigin icin insallah bana ugur getirirsin bitanem.
KALANLARIN LİSTESİDİR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
ranagül.............................10 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
yazgülü24.......................16-18 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
Desen..............................17 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
Allahhhıııımmmmmm duy sesimizii , bize sağlıklı , güzel , hayırlı evlatlar ver ya Rabbil alemin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?