Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

insan bilmeyince böle şeyleri duyunca şaşırıyor.hiç birimiz inşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz meleklerimize.ya ben bişeyi anlamıyorum ilişkiden sonra yüzüstü yatıyorum ama spermler geri çıkıyor napcam ben ya böyle tuhaflıklarda beni buluyor.🙂

aman canım ağzını hayır aç 9ay bulantı çekmek ne demek...sen kilo işini hamile kalmadan önce hallet..bende 2kilo verdim 48kiloyum halsizlikten biyere çıkamıyorum hiçde iyi bişe değil sen duanı güzel yaap canım kardeşim😀

off ya ben normalde o kadar sabırsızımdırki, -kırmızı ışık biraz uzun yansa arabaların arasından geçerim karşıya , çok sıkıldım beklemekten çoook

Sabır; acıya, zorluğa, haksızlığa ve başa gelen üzücü olaylara dayanma gücüdür. Bir felakete veya belaya uğrayanın telaş ve feryat etmeden, her şeyin Cenâbı Allah'tan geldiğinin bilinci ile, bu sıkıntıya sonuna kadar tahammül göstermesidir. İman sahibi; Cenâbı Allah'a sığınıp tevekkül ederek her türlü ıztıraplara isyan etmeden katlanır ve sonunda ise mutlaka Cenâbı Hakk'ın vereceği en iyi karar ile esenliğe kavuşacağını bilir. Kalem 68/48: " Rabbinin hüküm vermesi için sabret..."

Desen canim benim cok uzuldum okuyunca keske ikimizde guzel haberler verebilseydik bu ay.. Allahim hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin.. Umarim yeni yil burdaki herkese ugurlu gelir..

Ben regl olmadim daha ama bilemiyorum sanki heran olacakmisim gibi bir his var icimde.. Hayirlisi olsun insallah olmam.. Bu mubarek cuma gununde Rabbim herkesin duasini kabul etsin..

İnşaallah olmazsın gülüm , inşaallah hamişsindir de bizi de sevindirirsin ,bu ay çok ümitli olmamama rağmen yine de çok üzüldüm , ağlamaklıyım hep .Ne zor şeymiş beklemek.