İnşaallah olmazsın gülüm , inşaallah hamişsindir de bizi de sevindirirsin ,bu ay çok ümitli olmamama rağmen yine de çok üzüldüm , ağlamaklıyım hep .Ne zor şeymiş beklemek.
Insallah... Cok isterim boyle guzel bir haber vermek canim..
Anliyorum canim biraz agla icin rahatlasin bende her ay oyle oluyor aglayinca rahatliyorum ve yeni bir ay deyip yeni umutlarla beklemeye basliyorum.. Rabbim melegimizi ne zaman gonderecegini cok iyi biliyordur umarim bizim icin en dogru zaman ne zamansa gelir melislerimiz..
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ ranagül.............................10 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş) yazgülü24.......................16-18 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ smart_girl........................20 Aralık esmos..............................20 Aralık burcums..........................20 Aralık nesli84.............................22 Aralık biza.................................24-25 Aralik pretty woman...................28-30 Aralık bade88.............................30 Aralık selzeh................................1 Ocak ebruaker............................2-3 Ocak duygum_06.......................3 Ocak aşkısı................................6 Ocak aslıgökçe...........................6 Ocak Lalezar.............................7 Ocak nur85..............................9 Ocak hazal..............................10 Ocak Desen.............................16 Ocak yns_ysmn.......................18 Ocak
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
canım benim çok üzüldüm ama olsun kardeşim önemli olan Allah sağlık versin bizimde inşallah olacak meleğimiz üzme kendini cnm benimde geldiğinde çok üzlmüştüm ama elden bişey gelmiyo sadece yapmamız gereken kendimizi rahat bırakıcaz ve bol bol dua edip Allah'a yalvalvarıcaz ve asla umudumuzu kaybetmiycez
CANIM ya VARDIR BİR HAYIR.ÇOK KENDİNİ ÜZME SAKIN.üzülmemek elde değil biliyorum ama sabır ve ümit en büyük ilacın olcak bu günlerde.SULTANIN SÖYLEDiği bir şey varya hep.her ay yeniden deneme şansınımız oluyor ya bu yılda bir olsaydı ne yapardık diye.ben ilk başladığım aylarda nasıl salya sümük ağlıyordum eşim teselli ediyordu beni hep.ALLAHU TELANIN merhameti o kadar büyük nimetleri o kadar genişki inan bana vakti saati gelince gelicek meleğin.MUHARREM ayının ilk günleri bol bol duayla yeniden başla denemeye rabbim asla unutmaz asla yanılmaz.dua da kaderi değiştirebilen tek etken.hep yanındayız bunuda unutma
Insallah... Cok isterim boyle guzel bir haber vermek canim..
Anliyorum canim biraz agla icin rahatlasin bende her ay oyle oluyor aglayinca rahatliyorum ve yeni bir ay deyip yeni umutlarla beklemeye basliyorum.. Rabbim melegimizi ne zaman gonderecegini cok iyi biliyordur umarim bizim icin en dogru zaman ne zamansa gelir melislerimiz..
canım benim çok üzüldüm ama olsun kardeşim önemli olan Allah sağlık versin bizimde inşallah olacak meleğimiz üzme kendini cnm benimde geldiğinde çok üzlmüştüm ama elden bişey gelmiyo sadece yapmamız gereken kendimizi rahat bırakıcaz ve bol bol dua edip Allah'a yalvalvarıcaz ve asla umudumuzu kaybetmiycez
CANIM ya VARDIR BİR HAYIR.ÇOK KENDİNİ ÜZME SAKIN.üzülmemek elde değil biliyorum ama sabır ve ümit en büyük ilacın olcak bu günlerde.SULTANIN SÖYLEDiği bir şey varya hep.her ay yeniden deneme şansınımız oluyor ya bu yılda bir olsaydı ne yapardık diye.ben ilk başladığım aylarda nasıl salya sümük ağlıyordum eşim teselli ediyordu beni hep.ALLAHU TELANIN merhameti o kadar büyük nimetleri o kadar genişki inan bana vakti saati gelince gelicek meleğin.MUHARREM ayının ilk günleri bol bol duayla yeniden başla denemeye rabbim asla unutmaz asla yanılmaz.dua da kaderi değiştirebilen tek etken.hep yanındayız bunuda unutma
herkese hayırlı cumalar..bu güzel ve mübarek günde rabbim bebek isteyenlerin tez zamanda dualarını kabul eylesin..hamile olanlarada sağlıklı ve hayırlı evatlar nasip eylesin..
Allah'ım şu mübarek Cuma günü hürmetine sen hepimize isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eyle Ya Rabbi'im sen bize evlat hasreti çektirme hepimizin dualarını Peygamberimiz Muhammet (sav) hürmetine kabul et Allah'ım AMİNNNN