Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya sakın üzülmeyin benim gecen sene adetim 2 gun gecmişti ve hamile oldugumu sandım ve tam yılbaşı gecesi regl oldum bu seneninde öle olmasından cok korkuyorum öle oldugunde oturup aglamıştım tüm gece yılbaşı falan hic zevk alamadım

herkese hayırlı cumalar..bu güzel ve mübarek günde rabbim bebek isteyenlerin tez zamanda dualarını kabul eylesin..hamile olanlarada sağlıklı ve hayırlı evatlar nasip eylesin..

hepiniz o güzel duyguyu yaşayın inşallah gönülden duacınızım hayırlı evlat versin allah kısa zamanda hepinize

[sıze=4] aaaamiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn[/sıze]

Son düzenleme:
Nerede herkessss niye kimse yokk??????????? Kim teselli edecek beni????????????
canımmm benim bitanecim üzülmee napalım çalışmaya devam edicez bu ayda inş önümüzdeki aya güler yüzümüz

inş hamişsindirrr datLımmmmm gıymaTLımmmmm............... :laugh:
herkese hayırlı cumalar..bu güzel ve mübarek günde rabbim bebek isteyenlerin tez zamanda dualarını kabul eylesin..hamile olanlarada sağlıklı ve hayırlı evatlar nasip eylesin..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepiniz o güzel duyguyu yaşayın inşallah gönülden duacınızım hayırlı evlat versin allah kısa zamanda hepinize
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buarada selam çatlakk :laugh:
[sıze=4] aaaamiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn[/sıze]
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allahım güsel mübarek cuma gününde sana açılan elleri duaları boş çebvirme yarabbimmm
hepimizin göbişini melişlerle doldurrrrr çoooookkk uzun bekleyenlere daha tez zamanda ver bizlerden yarabbimmmmm
hamişlerin mercimeklerini de koru sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip ett
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Buarada kızlar dört gündür süren yemeklerden sonra başlayıp beni yarım saat delirten ağrılarımla bgn başedemedim ve dr gittim
midemde garanti bişi var diye ama üzüntü stres baş neden dedi dr um 🙁
ben bu bal+çörek otu+tarçın karışımından şüpheleniorum allah hayıra çıkarsın devam edicem dayanıcam maalesef bu ağrılara

merhabalar,
arkadaşlar beni listeden çıkarabilirsiniz.ya hala adet olmadım ama öyle aksilikler oluoyorki hala testi 1 türlü yapamadım.çok büyük süpriz olacak galiba.
LAMİYA,YASİNİ OKUDUM CANIM.HABERİN OLSUN.Allah gönlünüze göre versin.