Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bade canim yns_ysmn dogru soyluyor.. Esine bizleri ornek goster.. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor.. Isteyip istemedigimiz zaman degil.. Belki ilerde cok isteyecek ama Rabbim nasip etmeyecek Allah korusun..

Anliyorum canim biz kadinlarin icinde her zaman daha fazla bir istek oluyor dogal olarak.. O yuzden hep bizler cirpinip cabalamak zorunda kaliyoruz.. Erkekler tamam istiyorlar ama genelde bizim kadar caba goremiyorum ben.. Esime mesela doktora git diye diye dilimde tuy bitti gidecegim diyor ama gitmiyor.. Ama cocugumuz olmasini cok cok istiyor.. Sanki leylekler getirip benim karnima koyacakmis gibi..

Bilemiyorum canim kadinlarin bu yuzden cok sabirli olmalari lazim.. Bizlerin basinda zaten birer tane cocuk var..Eslerimiz..

Şimdi hep dua ediorum.İnş vardır da beklemek zorunda kalmam çünkü ben çok istiorum bi bebeğimizin olmasını

inşallah canım inşallah vardır eşine bende anlam veremedim neden ona ilgin azalcakmış bence ozaman daha çok ilgin olur sonuçta ikinizin ortak kanından canından bi varlık Allahım inşallah sana da bizlerede nasip eder

evet canımsana katılıyorum benim eşimde çok istiyor ama gerçekten olmuycak korkusu hiç yok içinde benden çok çok daha rahat bende keşke onun gibi olabilsem belki ozaman daha çabuk hamiş kalabilirdim