Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam millet nasılsınız bakalım hava çok kapalı yağmurlu çok sıkıldım ya uykum geldi iş yerindeyim burasıda çok sakin uyuyup kalıcam valla🙂

Merhaba Yaz Esintisi ben iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?

Nasil gidiyor bakalim hamislik? 😉

Kendinde degisiklikler var mi?

ben de iyiyim canım sağol,fazla değişiklik yok,bulantılar falan başlamadı.iştahım çok böyle giderse bir sürü kilo alacağım,bi de uyku hali.midede de yanmalar...bunların hepsine razıyım ben. malum hepimiz ne kadar çok istiyoruz bu bebişleri.yalnız doktora gitmek için biraz zaman geçmesini bekliyorum,keseyi görebilmek için,o zaman geçmiyor işte,doktora gitmeden hamileymiş gibi hissetmiyorum kendimi,her şeyin normal olduğunu bilmek istiyor insan.siz de anlayorsunuzdur beni kızlar...vahideciğin sen nasılsın,sen doktora kaçıncı haftada gittin,test yaptıktan ne kadar sonra ,sen de vesveselendin mi benim gibi.

Slm Vahide-m iyilik cok sukur.. Burdada kar var ama hava gunesli icerde oturdugun zaman sanki yaz havasi gibi ama disarsi buz gibi 🙂

Ne zaman cikiyorsun canim isten?
32. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum tabi zorlanmadığım sürece bilemiyorum valla şimdilik devam edicem çünkü 32 haftadan sonra ücretli izne çıkma hakkım olacak ama bebek olduktan sonra tekrar işe dönermiyim bilmiyorum

Vahide-m, Yaz Esintisi size birsey soracagim.. Sizde ilk belirti neydi? adet gecikmesi mi? yoksa baska belirtilerinizde varmiydi? Benim su anda karnimin alt kisminda hafif bir sanci var.. Normalde adet olacagim zamanda olan bir sanci belkide olacagimdandir.. Ama genelde adet olmadan onceki gun calisiyorsam belim cok agrirdi ama bugun agrimadi.. Yani karnimin altindaki agriya bakarsam yarin regl olurum diyorum, belim agrimiyor..

Birde pazartesi/ sali gunleri 2 gun boyunca gogus uclarimda cok fazla sizlama oldu.. Yani sanki biri igne batiriyor gibiydi.. Su anda o sizlama kesildi ama.. Sizdede boyle birsey oldumu?

canım benim ümit vermek istemiyorum ama bu göğsüne iğne batması olayını önceden beri söylüyorsun dikkatimi çekti benimde en belirgin belirtim oydu her adet öncesi şişer ve acırdı ama o ay iğneler batıp duruyordu ve çok acıyordu ama sancım pek olmadı benim bide çok üşüyordum ben

Anliyorum canim.. bende bebek istiyorum dedigim andan itibaren kilo almaya basladim.. 13 ay oldu yani halada almaya devam ediyorum 🙂

Icini ferah tut guzelim insallah hersey yolundadir ve en kisa zamanda keseyide gorursunuz..

yazgülü canım benim de vahide gibi aşırı üşümem vardı,hatta üşüttüğümü sandım,bir gün grip gibi yattım,bacaklarım tutmuyordu,hala da öyle,çok halsizler.senin gibi belim fazla ağırmadı,ama bütün adet belirtilerim vardı,sancılar,sivilce hepsi.