AH CANIM inş güzel haberler alırız sendende benim kasıklarım hafif hafif batmalar oluyordu sadece adetim bir hafta önce felan başlamıştı.benim farklı öyle değişik başka bir şey olmadı.
ya işin en eğlenceli tarafı çevreye haber vermek sonrasında bir ilgi bir ilgi sorma:laugh: ben annemlere söyledim ardından telefonlarım susmadı teyzemler yengemler meğer benden çok isteyenler varmış
sende canını sıkma tatlım bebişin etkilenmesin rahat olman lazım inşallah Allahın izniyle bebişin seninle kalacak artık🙂
canım gerçekten en güzel kısmı haber verme kısmı,ama ne yazık ki fazla uzun sürmüyor🙂özellikle de o kadar hayal edince o anı ...hatırlıyorum da bu adetim yaklaşırken hayal ediyim dedim,hayal etmekten bile korktum.ama oluyor işte kızlar hiç beklemediğiniz,umudunuzun tükendiği an oluyor.
canım gerçekten en güzel kısmı haber verme kısmı,ama ne yazık ki fazla uzun sürmüyor🙂özellikle de o kadar hayal edince o anı ...hatırlıyorum da bu adetim yaklaşırken hayal ediyim dedim,hayal etmekten bile korktum.ama oluyor işte kızlar hiç beklemediğiniz,umudunuzun tükendiği an oluyor.