canım çok üzüldcüm hamile olmadığına ama mutlaka hayırlısıyla bizde meleklerimize kavuşucaz bigün bozma moralini mutlaka bundada vardır bi hayır cnm ne kadar üzlsende bi faydası yok önemli olan dua edelim ve sabırtla bekleyelim hayatım üzme kendini daha çok da etkilenme. sen ne kadar dır istiyosun bebek cnm
seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı senin gibi oluyorum ama 2 gün sonra toparlanmaya çalışıyorum sonra.olsun canım vardır vakti benimde 7 aydır istiyoruz bakalım kısmet
seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı senin gibi oluyorum ama 2 gün sonra toparlanmaya çalışıyorum sonra.olsun canım vardır vakti benimde 7 aydır istiyoruz bakalım kısmet
Canlarim bana simdilik musade karnim zil calmaya basladi en iyisi kahvalti hazirlauim.. sabah moral bulmak icin girdim ve oylede oldu cok cok sagolun hepinizde..
Hepinize iyi hafta sonlari.. Sizleri kocaman opuyorum canim arkadaslarim..
Canlarim bana simdilik musade karnim zil calmaya basladi en iyisi kahvalti hazirlauim.. sabah moral bulmak icin girdim ve oylede oldu cok cok sagolun hepinizde..
günaydın canım.ben 6. haftamda görmüştüm keseyi ilk o zaman gitmiştim doktora çünkü ama 5. haftada görülüyor galiba. 8. haftada kalp atışları duymaya gitmiştim
canlarim sabah test yaptim ama negatif cikti.. regl olmadim ama artik hamis olabilecegimide dusunmuyorum.. Cabuk gelse su reglda bende su stresten kurtulsam cok iyi olacak..
Kendimi aptal gibi hissediyorum umitlendigim icin 🙁🙁
BENİM CANIMMMM BİTANECİKİMMM
kıyamamm ben sana nolur üzülmeeee çok zor o anı çok ii biliyorum ama seni biraz tanıdıysam ne kadar umut dolu olduğunu ümidini hiç kaybetmeyeceğini de biliorum güselim...
aynı şeyleri yaşamak 13 ay çok zor haklısın seni anlıyorum fazlasıyla çünkü bende 29 aydır bekliyorum bebeğimi...
napalım bitanem kısmet nasip bu işler hayırlısı ne zmansa ozaman gelsinler inş prens ve prenseslerimiz 🙂
kendine çoooooooook ii bakkkk canımsın benimmmmmm :annem:
slm kizlar iyi aksamlar ben bu gun bisey ogrendim regl gunden 1 gun once iliski birakilsin ve 10 gun boyunca iliskiye girilmemeliymis bide regli gunu 1 2 gun gectikten sonra iliskiye giriyomusunuz ben evet giriyordum ve iliskiye girildimi bebek dusermis bebek tutunmasi icin reglinden 1 gun once cinsel iliski birakilmaliymis ve 10 gun boyunca iliski olmuycakmis ve odonemdede bebek yerlesirmis dikkatinize ozellikle regli gecen arkadaslarrrrrrrrr]
canım yazgülü ne üzülüyosun yaa.tamam biraz stresli ama napalım.allah hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah.mutlaka olucak ama biraz sabır gerek.ne zamandır bekliyosun sen.hiçmi olmadı.