Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

chatlak nasılsın canım.hamileydin dimi sen.ya sorum olucak.sen gebelik kesesini ne zaman görmüştü doktorun.vajinal ultrasonlamı bakmıştı doktorun.bilgilendirirmisin beni

slm kısslar aynı sorun bende de var..henüz daha doktora danışmadım fakat en yakın zamanda danışmayı düşünüyorum..çünkü geri gelen sperm oranı baya fazla ve bu duruma mide bulantısı halsizik gibi sorunlarda ekleniyorr ve bu da ertesi gün günlük hayatımı oldukça etkilio acaba normal mi bilmiorum ama hiç olmassa içim rahat etsin die rahim filmi çekktirmeyi düşünüyorum ama sonucu alana kadar içim içimi yiyor umarım bişey yoktur..

inşallah tüm bebek isteyen herkese en yakın zamanda bebiş nasip olurr 🙂🙂

Canim arkadasim benim cok sagol destegin icin beni iyi tanimissin umutsuz bir insan degilim aslada olmak istemiyorum Rabbim nasil uygun gorduyse oyle oldu demekki..

Guzelim senin daha uzun suredir bekledigini biliyorum o yuzden Rabbim once daha uzun zamandir bekleyenlere en kisa zamanda nasip etsin insallah..

Hsssitt minik prens ve prensesler gelin artik annelerineze babalariniza onlar sizleri sabirsizlikla ve umutla bekliyorlar tum guzellikleri, sevgilerini, her seylerini sizlere vermek icin.. Duyun sesimizi canlarimiz..

Sende kendine cok cok iyi bak nese kaynagimiz.. Opuyorum seni kocaman!!

Askisi dedigim gibi anlik uzuluyor insan ama sonra toparlanmak lazim oylede yaptim cok sukur.. Hakkimizda hayirlisi olsun//

13 aydir bekliyorum canim.. Hic olmadi malesef 13 aydirda evliyim cunku..

Merhaba Yeliss oncelikle aramizda hos geldin demek istiyorum yeni katildin galiba..

Bendede aynisi oluyor bir kac yerde bunun normal oldugunu ve spermlerin bosalma anindan sonra genelde buyuk hizla iceri dogru gittiklerini ve geri kalanlarin geri aktigini duymustum.. ama ayni seyi bende dusunmuyor degilim bazen..

Amin insallah canim..

Bu arada sende biraz kendinden bahsedermisin? Yasin, kac senelik evli oldugun, ne zamandar beri bebek istedigin vs.

chatlak nasılsın canım.hamileydin dimi sen.ya sorum olucak.sen gebelik kesesini ne zaman görmüştü doktorun.vajinal ultrasonlamı bakmıştı doktorun.bilgilendirirmisin beni

canımcımm hamiş değilim maalesef inş allah söyletmiştir 😛iha:

yazım gülüm bebemmmmm ben en güzel seansları o mini prens ve prenseslere saklıyorum zatiii
kıçlarına kıçlarına hemdeee :meçhul:

kızlar kimse yokmu yaa
Slm kızlar hepinizeiyi akşamlar.Bizim keyfimiz bugün çok yerinde çünkü bebemle görüştük bugün.keyfi çok yerindeymiş.dr.teyze öyle dedi.kol ve bacak tomurcuklarını da gördük.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Aşkısı canım biz 5.haftada keseyi gördük ve 7.haftada kalp atışlarını duyduk.Vajinal ultrasonla bakmıyorlar.internette okumuştum.vajinal ultrasonu da önermiyorlar canım