biraz da böyle deneyeceğim, listeye eklenmeden canım... regl olduğum zamanlar haber veririm yine. bu ay beni çok etkiledi ondan listeye dahil olmak istemiyorum.
bu arada smart girl beni listeden çıkarabilirsiniz yazmış, yanlış değilsem.
biraz da böyle deneyeceğim, listeye eklenmeden canım... regl olduğum zamanlar haber veririm yine. bu ay beni çok etkiledi ondan listeye dahil olmak istemiyorum.
bu arada smart girl beni listeden çıkarabilirsiniz yazmış, yanlış değilsem.
görmemişim ben onu , sağol canım düzelttim , zaten liste benim üstüme vazife değil ama sıkıntıdan baktım ne zamandır eklememişiz , işyerinde nöbetçiyim ya forumdada nöbetteymişim gibi taşıyayım dedim listeyi.
bende geçen aylarda ekletmemiştim listeye , insan bazen uzak kalmak istiyor haklısın canım.
amannn desencim içim kırgın, ama kime belli değil? şu stres ve içimdeki tedirginlik yok olmalı iyice... hayırlısıyla bebişim bir gelse inşallah allahın izniyle.
şimdilik listeden uzak kalmak benim psikolojim için iyi olacak. gelecek reglimi bile hesaplamadım.
hoşbulduk melekler ben 2 senedir bebek istiyormm bir çok dktora gittim bişeyin yok dediler inşallah burası bana uğur getirir sizi hiç tanımıyorm ama çok seviyorm bütün hamileleri yürekten kutluyorm darısı başımıza inşallah
hoşbulduk melekler ben 2 senedir bebek istiyormm bir çok dktora gittim bişeyin yok dediler inşallah burası bana uğur getirir sizi hiç tanımıyorm ama çok seviyorm bütün hamileleri yürekten kutluyorm darısı başımıza inşallah
gelir gelir uğurlu burası , bak ben üye olduğumdan beri 17 kişiden hamiş haberi aldım , madem bir sorunun da yok ne güzel işte , dua edip bekleyeceğiz hep birlikte , tekrar hoşgeldin aramızaa...
amannn desencim içim kırgın, ama kime belli değil? şu stres ve içimdeki tedirginlik yok olmalı iyice... hayırlısıyla bebişim bir gelse inşallah allahın izniyle.
şimdilik listeden uzak kalmak benim psikolojim için iyi olacak. gelecek reglimi bile hesaplamadım.