hoşgeldin canım sana da iyi pazarlar... nasılsın?
gelir gelir uğurlu burası , bak ben üye olduğumdan beri 17 kişiden hamiş haberi aldım , madem bir sorunun da yok ne güzel işte , dua edip bekleyeceğiz hep birlikte , tekrar hoşgeldin aramızaa...
inşallah canm bütün bbek isteyenlere dua ediyorm aslında biara umudumu iyice yitirmiştim ama chaklak ve dila yazılarıyla kendime geldim sizi tanımıyorm ama içimde size karşı büyük bir sevgi var kendime nasıl ediyosam öyle dua ediyorm hepinize
saol canm benim evet gitti çok şükür ondada bir sorun çıkmadı inş gelir bebeğim artık inş hepiz hamiş oluruz en kısa zamnadaaramıza hoşgeldin ayşegül... ne güzel birşeyin yokmuş. eşin de gitti mi dr a?
hep bereber umarım bebişlerimize kavuşuruz.
iyiyim canım şükür,nolsun yazılıları okumayı bitirmeye çalışıyorum,senin de dediğin gibi hiç bitmiyor işler...yarın da haftabaşı,bi de nöbetçiyim ki sorma,gözümde büyüyor🙂ben de cumartesi doktordan randevu aldım,biraz geçsin istedim,boşuna gitmemek için.cumartesini nasıl edecem gel sen bana sor,hala kendimi hamile hissetmiyorum,ancak bebeğimi ultrasonda görene ve kalp atışını duyana kadar,hamileyken en stresli dönem ilk üç aymış onu anladım.
iyiyim canım şükür,nolsun yazılıları okumayı bitirmeye çalışıyorum,senin de dediğin gibi hiç bitmiyor işler...yarın da haftabaşı,bi de nöbetçiyim ki sorma,gözümde büyüyor🙂ben de cumartesi doktordan randevu aldım,biraz geçsin istedim,boşuna gitmemek için.cumartesini nasıl edecem gel sen bana sor,hala kendimi hamile hissetmiyorum,ancak bebeğimi ultrasonda görene ve kalp atışını duyana kadar,hamileyken en stresli dönem ilk üç aymış onu anladım.
saol canm benim evet gitti çok şükür ondada bir sorun çıkmadı inş gelir bebeğim artık inş hepiz hamiş oluruz en kısa zamnada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?