Kızlar regl günleri geçenler lütfen haber verin herkes merak edıyor ayrıca lıstede ısımlerınız yazıyor regl olduysanız sılelım böyle beklemek olmuyor lütfen rıca edıyorum ısımlerı lıstede olanlar haber versın yoksa sılmek zorunda kalıcam...
ya ovulasyon testi yapıyorum ikinci çizgi diğerinden birazcık daha açık.. ama hep öyle oluyo daha sonra da daha silik oluyo.. ve kayboluyo günbegün.. allah allah ya..yumurta çatlamıyo mu acaba? çatlamıyo olsa regl de olmamam lazım.. e iki çizgi aynı renk olmayınca da yumurta salınmaz diyo testte.. ne yapıcamı şaşırdım yaaa.. var mı deneyen fikir vermek isteyen..
ya ovulasyon testi yapıyorum ikinci çizgi diğerinden birazcık daha açık.. ama hep öyle oluyo daha sonra da daha silik oluyo.. ve kayboluyo günbegün.. allah allah ya..yumurta çatlamıyo mu acaba? çatlamıyo olsa regl de olmamam lazım.. e iki çizgi aynı renk olmayınca da yumurta salınmaz diyo testte.. ne yapıcamı şaşırdım yaaa.. var mı deneyen fikir vermek isteyen..
canım bende bu ay ovulasyon testi yaptım ıkısıde aynı koyulukta olmadı ama çok yakındı koyulukları bende o aksam çalıştım zaten o gün akıntımda çoktu tahmın ettım ertesı gün tekrar ettım testı baya sılıklesmıstı sımdı hiç yok çızgı kayboldu herkesde ıkı çızgıde aynı koyulukta olmuyo bazen yakın oluyo renklerı ama çok fark varsa bılemıcem tatlım
hayırlı pazarlar canlar,nasılsınız.
ben tam 10 dakila kadar önce adet oldum.biraz üzüldüm.Allah'ın takdiri.vardır elbet 1 durak yeri.ümitle sonuna kadar beklemek biraz zor yani.
Hayırlısı Allah'tan.
LİSTEDEN SİLBİLİRSİNİZ.
ya bak ben bunu bilmiyodum , yumurta çatlamazsa regl olmuyormuymuşsun???????
nasıl yani???? ama benim arkadaşa klomen verdi,çatlatma iğnesi dedi, her düzenli regl oluyor???
canım benşm ovülasyon testi ile ilgili maalesef bilgim yok...
hayırlı pazarlar canlar,nasılsınız.
ben tam 10 dakila kadar önce adet oldum.biraz üzüldüm.Allah'ın takdiri.vardır elbet 1 durak yeri.ümitle sonuna kadar beklemek biraz zor yani.
Hayırlısı Allah'tan.
LİSTEDEN SİLBİLİRSİNİZ.