Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm Selzeh canim nasilsin?

Canim ben dun yazmistim gunum gecti, regl olmadim dun sabah test yaptim ama negatif cikti diye.. Yani biraz daha listede kalmak istiyorum sonra reglim yine gelmezse doktora falan gidecegim artik..Yada bir kac gun sonra testi tekrarlamayi dusunuyorum.. Aslinda hamislik olsa dunde cikardi diye dusunuyorum ama bilmiyorum..

Birde kizlar ben burdaki yabanci sitelerdekilerinde yorumlarini okudum dun biraz ve 4. ayinda hamile oldugunu ogrenenler bile var.. Yaptiklari testlerin hepsi negatif cikmis ama hamislermis..

Hakkimizda hayirlisi insallah..

aslında hem iyi hem kötü , düşünsene 4 ay kardasın bebişi beklerken , ama bu 4 ayda neler yaptığında önemli tabii , ben çok yakınımdan 6 aylıkken öğrenen biliyorum ...

aslında hem iyi hem kötü , düşünsene 4 ay kardasın bebişi beklerken , ama bu 4 ayda neler yaptığında önemli tabii , ben çok yakınımdan 6 aylıkken öğrenen biliyorum ...

Slm canim..

evet iyi tarafida var kotu tarafida ama ben 4 ay sabredebilecegimi sanmiyorum.. herhalde doktorun orayi asindiririm o zamana kadar 🙂

nasil canim 6 aylikken ogrendi? regl mi oldu 6 ay boyunca?

Slm canim..

evet iyi tarafida var kotu tarafida ama ben 4 ay sabredebilecegimi sanmiyorum.. herhalde doktorun orayi asindiririm o zamana kadar 🙂

nasil canim 6 aylikken ogrendi? regl mi oldu 6 ay boyunca?

evet evet canım 6 ay üstüne regl görmüş 6 aylıkken aartık çocuk iyice hareketlenince , hatta bir gün antalyada güneşlenirken diyim sana ,şüphelenip dr. a gitmiş veee bebiş göbüşteymişşşş

Ay ne guzel dusunsene 🙂 3 aylik bir hamislik donemi gecirir hihi 🙂 Ama bu geride kalan 6 ay suresince umarim iyi beslenmistir yani.. bir surude kotu yonleri var boyle dusunursek..

Peki ya bebisi nasil dogdumu simdi?

Ayseguul canim aramiza hosgeldin sende.. Nasilsin? Ben iyiyim cok sukur.. Arada mutfaga gidip geliyorum sonra yine buraya gelip bakiyorum..

Sende iki senedir istiyormussun galiba bebis demi?

Yas kac canim bu arada?

Ayseguul canim aramiza hosgeldin sende.. Nasilsin? Ben iyiyim cok sukur.. Arada mutfaga gidip geliyorum sonra yine buraya gelip bakiyorum..

Sende iki senedir istiyormussun galiba bebis demi?

Yas kac canim bu arada?

hobulduk saol canm ben 22 yaşndayım bikare hamiş kaldım dokuz aylık evlidişim ama nasip diilmiş düşük oldu 6 ay kadar korndum şimdi 8 aydır yine deniyorz ama olmadı inş hepimiz en ksa zamnda hamiş olurz canm sende kendinden bahsetsene biraz

Ay ne guzel dusunsene 🙂 3 aylik bir hamislik donemi gecirir hihi 🙂 Ama bu geride kalan 6 ay suresince umarim iyi beslenmistir yani.. bir surude kotu yonleri var boyle dusunursek..

Peki ya bebisi nasil dogdumu simdi?

TABİİ GAYET SAĞLIKLI HİÇBİR SORUN DA YOKMUŞ MAAŞALLAH , EŞİME ANLATTIĞIMDA BANA "ŞEHİR EFSANESİ BUNLAR" DEDİ 🙂ZATEN BU ÇİFTTE YILLARCA HER YOLU DENEYİP BEBEK SAHİBİ OLAMAMIŞ BİR ÇİFT, ARTIK VAZGEÇİP TASI TARAĞI TOPLAYIP ANTALYAYA YERLEŞTİKTEN SONRA OLMUŞ BUNLAR

İnşaallah canım , sağlıklı bebişlerimiz olu bizimde rabbim nasip ederse...