Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dikkat et kendine sen fazla yorma kendini bu aylar mercimeğinin tutunma ayları.daha bir özen göstermelisin
ben aslında kuruntulu biri değildim ama hamilelik beni çok vesveseli yaptı🙂ilk ay kalp atışlarını duyana kadar neler kurdum kaldırdım aklımdan eşim o zamandan başlamıştı bu dokuz ay bitmez diye🙂sonra benim düşük tehlikem oldu kanamam felan geldi ilk gittiğim doktor öyle anlattı ki tamam dedim artık ya gitti bebeğim.o kadar psikolojimi bozduki ha düşürdüm ha düşercem diye geçirdim o iki ayı sonra halamlar beni başka doktora götürdü.hiçbirşeycikte yokmuş ilk aylarda olurmuş tedbirini aldıktan sonra hiçbir şey olmazmış şimdide çok iyiyim .doktorunuda çok iyi seç o doktoru şikayet ettim ama hiç cevap gelmedi🙁rabbim onun yanına bırakmaz ama inanıyorum

evet canım çok soğuk ama bizim buralarda kar yok daha ben bursalıyım canım sen nerelisin:laugh:
aslında trabzonluyum da izmitte oturuyorum.işlerim hafifledi ALLAHTAN rahatım bu aralar.ama yoruluyorum genede işte ev iş derken neyse az kaldı.
canım sende çok stres yapma kendine.aslında hep başımıza ne geliyorsa bu stresimiz yüzünden oluyor.kadınlar neden çabuk yaşlanıyor erkek biz kadar etraflı düşünüp stres yapmıyor çünkü.bazen bir şey düşünürken öyle yerlerden bağlantı kuruyorum kendime bile hayret ediyorum 🙂

semracım ben de çok soğukkanlı biriyimdir aslında ama insan çok istediği bişeyesahip olma aşamasında böyle kuruntulu oluyor galiba,benim de aklıma neler geliyor.neyse inş yenecem zamanla.

yakın sayılırız canım yapmamaya çalışıyorum ama bitürlü kendimle baş edemiyorum malesef stres kuruntu yapmadan duramıyorum bu ay kendimi rahat bırakmaya çalışıcam aynen bende aynı senin gibiyim herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum

aman güzel kardeşim dikkat et.BİZİ GÖRÜP GÖZETEN RABBİM elbet dertlerimizi dermansız bırakmıcakkkkk emin ol
hadi ben kaçtım kızlar kendinize dikkat edin..A.EOLUN

canlarım ben çıkıyorum hepinizzzz kendinize çokkkk iyi bakın çıkış saatim geldi yarın drdan gelince gelişmelerden haberdar ederim sizi öpüyorum sizi bidanelerimmmmm:annem: