nerden bulucam güzelim ya.. yoruldum artık..birisi tavsiye etse çok memnun olucam bi de iyi doktorlar var da hep avrupa yakasında..bir-iki olsa git de..istanbulu bilen arkadaşlar anlar beni..trafik berbat..bazen hergün gitmek gerekiyo yumurta kontrolü için yani mümkün değil..ben çalışıyorum da..ama anadolu yakasında da birini bulamadım valla yazmış olayım burdan ANADOLU YAKASINDA İYİ BİR JİNEKOLOG önerebilecek erkadaşlar varsa bana yardım etsin lütfen..sıcak sevimli ilgili birisi olsun lütfen..ben bıktım bu doktor milletindecanm benim öyle drları çok geçirdim ben güven vvermiyosa dr değiştir eminim seni anlayan bir dr bulursun çünkü dr sevmek çok önemli
canım inşallah istediğin gibi olur..ne diyeyim..tüp de olsa kötü değil ki..bebiş sonuçta..gelince hepsini unutursunuz zaten..
lamiyacım benim ruh halim bebek olayı ile alakasız olarak zaten 10-12 yıldır sağlam değil..bi de üsütüne bu..başarabilir miyim şüphelerim var..semra kahraman galiba karşıda..ben anadolu yakasında birini arıyorum..semra hocayı biliyorum müthiş bir doktor..ama burdan oraya hele tüp bebek gibi kontrolü çok olan bir olayda gidip gelmek çok zor..çalışmasam tek işim bu olsa olurdu..ama öyle değil durum..kızlar sizi anlamıyorum neden tüp bebek ten bu kadar korkuyosunuz...
bakın görüyorumki hepinizden tecrübeliyim hepsini geçirdim ruh halinizinde nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum
beklemeyin arkadaşlarım sonra kafanızı vurursunuz...
eğer dr. da tüp bebek yapalım demişse sakın ama sakın beklemeyin şansı çok yüksek bir tedavi yaş gidiyooo unutmayın maddi bir sıkıntınız yoksa beklemeyin
ayrıca size kendi dr.umu tavsiye edebilirim yıllar sonra sorunumu bulan tek kişidir istanbuldaysanız mutlaka nette araştırın ve gidin dr. SEMRA KAHRAMAN
Sende haklısın tabii çalışman durumları değiştirirlamiyacım benim ruh halim bebek olayı ile alakasız olarak zaten 10-12 yıldır sağlam değil..bi de üsütüne bu..başarabilir miyim şüphelerim var..semra kahraman galiba karşıda..ben anadolu yakasında birini arıyorum..semra hocayı biliyorum müthiş bir doktor..ama burdan oraya hele tüp bebek gibi kontrolü çok olan bir olayda gidip gelmek çok zor..çalışmasam tek işim bu olsa olurdu..ama öyle değil durum..
nerden bulucam güzelim ya.. yoruldum artık..birisi tavsiye etse çok memnun olucam bi de iyi doktorlar var da hep avrupa yakasında..bir-iki olsa git de..istanbulu bilen arkadaşlar anlar beni..trafik berbat..bazen hergün gitmek gerekiyo yumurta kontrolü için yani mümkün değil..ben çalışıyorum da..ama anadolu yakasında da birini bulamadım valla yazmış olayım burdan ANADOLU YAKASINDA İYİ BİR JİNEKOLOG önerebilecek erkadaşlar varsa bana yardım etsin lütfen..sıcak sevimli ilgili birisi olsun lütfen..ben bıktım bu doktor milletinde
sen delimisin 38 yaşındasın ve hala işmi diyosun izin al bişey bul ama mutlaka mutlaka git merak ettim şimdi daha önce tüp bebek yaptırdınmı?bi de benim yaş olmuş 38 zaten.. az zamanım kalmış son birkaç senem yani..biliyorum..ama bu ara çok kararsızım bilemiyorum..
bi de benim yaş olmuş 38 zaten.. az zamanım kalmış son birkaç senem yani..biliyorum..ama bu ara çok kararsızım bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?